Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan és mit egyek a munkahel...

Hogyan és mit egyek a munkahelyen? Érzem, hogy a szendvicstől elkezdtem hizni.

Figyelt kérdés
Új munkahelyem van. 7-2-ig néha 3-ig dolgozom. Reggel 4,20-kor kelek és 5,45-kor indulok. A munkahelyen nincs ebédszünet és mivel szállodában takaritok, 15 perc jut egy szobára, nincs időm kajálni rendesen. Menet közben szoktam bekapni egy szendvicset. De ettől csak hizok. Itthonról kaját vinni nem tudok, melegiteni a munkahelyen nem tudok. A kollégák pizzát vagy hamburgert eszenek, de az nem igazán fér bele a fogyókúrába. Reggelizni otthon nem tudok, mert még nagyon korán van, csak egy narancslevet iszom. 3/4 4-re érek haza. Ekkor csinálok meleg kaját és ekkor eszek rendesen. Ez leves + második. Utánna már nem eszek. Este szobabiciklizek egy órát minden nap.
2009. nov. 17. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nem a szendvicstől hízol. mozogni kell. ha főtt kaját ennél, pl pörköltet attól szerinted nem híznál?
2009. nov. 17. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem előző nap este csinálj "mini" falatkákat. Két korpovit keksz között sajt, paradicsom stb. Csinálhatsz több ilyet, akár zsebben is elfér 1-2. Reggel ehetsz pár falatot menet közben is, vigyél magaddal gyümölcsöt, zöldséget, akár megpucolva, csomagolva vagy műzliszelet.

Hirtelen ennyi ötletem van.:)

2009. nov. 17. 15:22
 3/3 anonim ***** válasza:

hát igen, a szendvics átka.

pakolj magadnak kaját- joghurt (akár olyan nagy poharas is, ha a kicsivel nem telsz meg) és azt amit az előző válaszadó mondott, annyival tudom kiegészíteni, hogy extrudált kenyérből is tudsz szendvicset csinálni. vagy puffasztott rizset is vihesz :D mondjuk attól elmegy az életkedved. Gyümölcs? Vagy még az aszaltgyümölcsöt tudom elképzelni...

amúgy a tej is nagyon megtelít ám :)

sok szerencsét!

2009. nov. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!