Milyen ételeket ajánlanátok?
180 cm magas vagyok és 95 kg. Elhatároztam, hogy elég volt és le akarok adni 20 kg-ot. Milyen ételeket ajánlotok ami laktak de nem hízok tőle tovább? Illetve kell szednem valami gyógyszert fogyasztószert? Edzéstervet milyet ajánlotok? ami elsőre azért nem olyan megterhelő, mert nehezen mozgok.
Köszönöm szépen előre is, remélem tudtok segíteni és ajánlani nekem.
Szép napot!
Szia!
Röviden fogok írni, de nagyon komolyan.
Az ember igazából hús-zöldségevéshez alkalmazkodott élőlény, persze tojás, olajos magvak, halak mind jó táplálékaink még. Gyümölcsevést is toleráljuk.
Amit ma tapasztalsz elhízásjárvány, az az ettől eltérő ételek tömeges fogyasztásának következménye. Meg is lehet figyelni, hogy az emberek nagyon áttértek gabona és tejfogyasztásra, ráadásul a gabona is a gluténtartalmú gabonák felé tendál, a tejfogyasztás pedig a zsírszegény tejtermékek felé (joghurt, zsírszegény túró, kefir) felé tolódik el. Azaz a trend a zsírszegény táplálkozás és a gabona-tejevés lett.
És igazából ezek még kis mennyiségben is problémát tudnak okozni sajnos.
Jól akarsz lakni de nem akarsz elhízni? Húsból és zöldségekből készíts ételeket, cukor, liszt nélkül (pl. székelykáposzta, töltött káposzta).
Ez igen egyszerű és ígéretes irány.
Mellette alapvető erősítés a Fegyencedzés. Jól le van írva benne minden, kezdőként is el lehet kezdeni gyakorolni. Ki lehet egészíteni, változatossá tenni, BodyrockTV/Zuzana light edzés videókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!