Mivel motiváljátok magatokat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 00:31
1/2 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=i2JIHgeYlQ4
Ezt a videót szoktam megnézni, ha nincs kedvem tornázni, annyira szeretem. Plusz még azzal, hogy megnézem magam a tükörben, és felteszem a kérdést: tényleg így akarok kinézni??? Hát nem. Januárban elkezdtem egyszer fogyózni, csak feladtam, (most megint elkezdtem :))de az jó motiváció volt, hogy minden hónap elején lefényképeztem magam fehérneműben, és olyan jó volt látni a változást. És ha bűnözni akartam, akkor mindig megnéztem a fényképeket, hogy mennyit fogytam, és ezt nem szabad feladni egy csoki miatt, nem szabad abbahagyni. Aztán az sajnos mégsem sikerült, mert csak pár hónapig tartott, de sebaj, most ismét megpróbálom, és sikerülni fog, mert most kitartóbb vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!