Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplalással mennyi idő mire...

Koplalással mennyi idő mire lefogyok?

Figyelt kérdés
168cm/55kg.

2013. nov. 9. 23:36
 1/8 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni,hogy 10kilót szeretnék leadni.
2013. nov. 9. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:

10 kg-ot könnyű koplalással leadni, akár 2-3 hét alatt is megvan.

A bökkenő az, hogy annak max. 10-20%-a lesz zsír, tehát utána arányaiban még hájasabb, formátlanabb leszel, tehát még kövérebbnek fogsz kinézni.

Ezután meg elkezdesz enni és "kamatostul" jönnek vissza a kilók, de azok már közel 100%-ban zsírként, mert raktározni fog a szervezeted.

Eredménye egy SOKKAL hájasabb, kövérebb test lesz, ezt akarod?

2013. nov. 9. 23:41
 3/8 A kérdező kommentje:
És az nem mond semmit,hogy az miatt híztam 10 kilót,mert nyomatták belém folyamatosan a béres cseppet?
2013. nov. 9. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem lefogysz a koplalástól, hanem megbetegszel, elsorvadsz, tönkremész.
2013. nov. 10. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
A béres csepp cukrod, vagy zsíros, vagy lisztes? Biztos attól híztál meg..
2013. nov. 10. 00:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Eleve 168/55kg arány is érdekes. A koplalás helyett valami sport sokkal többet segítene. De ha koplalni akarsz, a te dolgod, csak majd a visszaszedett 20 kilót ne a béresre fogd kérlek. Mert koplalás után a legyűrt kilók duplán jönnek vissza.
2013. nov. 10. 00:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Biztosan nem a Béres csepptől híztál meg, mivel gyakorlatilag nincs kalóriatartalma, sőt az újnak már ásványi anyagtartalomban sincs nagy értéke (már évek óta nem az eredeti recept szerint gyártják).

Egy jó sportolói kiegészítőben többféle ásványi anyag van, jóval nagyobb mennyiségekben, fajlagosan nem kicsit olcsóbban.

Maximum az képzelhető el, hogy megnövelte az étvágyadat.

Az amúgy tápanyaghiányos tested kapott némi tápanyagot (ásványi anyagot) és az "felfedte" a többi hiányt azáltal, hogy az arányok felborultak, emiatt pedig a szervezeted jelzett, hogy más mikroanyagokra (itt főleg vitaminokra kell gondolni) van szüksége.

Amíg másra fogod, hogy meghíztál és koplalással akarsz lefogyni, addig kudarcra vagy ítélve.

Ismerd be, hogy te okoztad saját magadnak a kövérséget, akkor könnyebben tudod megszüntetni ezeket az okokat és könnyebben tudsz átállni egy olyan életmódra, amelyben szép, formás, alacsony testzsírszázalékú, egészséges ember leszel.

Tudom miről beszélek, 10 évig én is kövér voltam, mindig megmagyaráztam, hogy miért vagyok kövér, rengeteg fogyókúrát (köztük a koplalást is) kipróbáltam, de addig nem volt tartós eredménye, amíg nem vállaltam a felelősséget a tetteimért (melynek következménye az elhízásom volt) és nem vettem erőt magamon, hogy életmódot váltsak.

Úgyhogy hajrá!

2013. nov. 10. 02:03
 8/8 anonim válasza:
Szerintem 168cm-hez tökéletes az 55kg, nem értem hova akarsz fogyni.
2019. jún. 2. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!