Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit javasoltok, mit egyek h...

Mit javasoltok, mit egyek h hízzak?

Figyelt kérdés
Ne teljesíthetetlen marhaságokat írjatok lécci, de 176.5 cm mellé 52 kg vagyok, és fel szeretnék szedni pár kilót, mert túl vékonynak érzem magam. Nem vagyok se ano, se bulémiás, rendesen, egészségesen, rendszeresen étkezek, egyszerűen ilyen az alkatom. :(
2009. nov. 16. 21:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Banán, krémes, csokitorta, dobostorta, tejszínes dolgok sok cukorral, véres kolbász, zsíros kenyér, cukros kenyér (sima kenyér tetejére kristálycukor, kicsit megvizezve)
2009. nov. 16. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam!Én egy dologtól tudtam hízni!Vettem tömegnövelőt!Tejjel ittam, sokáig, és fehérjét is ittam vele+ egy tojást bele!Szépen kiformásodtam!De ez is nagyon jó!Naponta iszod, tuti megindulsz egy kicsit hízni, és nem egészségtelen mint a zsíros dolgok amitől csak a koleszterined fog az egekben lenni_!És ez még finom is!

[link]

2009. nov. 16. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akarj hízni. Izom tömeget próbálj növelni kondizással.
2009. nov. 16. 21:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Azizé. Ilyet szabad lánynak is? :D
2009. nov. 17. 06:53
 5/5 A kérdező kommentje:
(tömegnövelő)
2009. nov. 17. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!