Ez már túl sovány?
168 cm vagyok és 55 kg.
Leszeretnék fogyni 45 kg-ra vagy az már túl soványnak számít?
akinek ekkora a magassága és 45 kg az,ha tud,küldjön képet privibe vagy válaszba.
Köszönöm!
Leírom, velem, mi történt, mikor még úgy gondolkodtam, mint te. Én is 168 cm vagyok, csak én 60 kiló. A párommal beszélgettünk (mindig nagyon őszinte) és azt mondta, hogy így gyönyörű, és csinos vagyok..Aztán elmeséltem neki, hogy le kéne fogynom, le akarok fogyni olyan 48-45 közé. Azt mondta, azt semmiképp ne tegyem, mert gusztustalan. És igaza van..
Mellesleg nagyon jó a testsúlyod el ne kezdjél fogyózni..
Tudnál küldeni képet privátba?Nagyon megköszönném.
(nem muszáj,csak ,ha szeretnéd.)
Attól függ, milyen a csontozatod.
A japánoknál, koreaiaknál megszokott ez a testsúly-magasság párosítás, de nekik a csontozatuk is vékony.
Szerintem 50 kg-al is már vékony lennél! :)
'Le szeretnék fogyni x kilógrammra'.
Miért nem egészséges akarsz lenni, egészségesen enni és jól kinézni? Miért tűzöl ki célként egy testtömeget? Ez milyen értelmetlen már.. Legyél jó nő és egészséges, ne fogyni akarj. Majd a tested fogy, ha normálisan eszel és fölös háj van rajtad.
Igen, ilyen magas vagyok, és már az 51 is túl vékony ilyen magassághoz.
A súlyod pont jó most, sportolj inkább.
Kislány, én voltam 170 centivel 46 kiló. Hát kórház lett a vége majdnem. Tényleg ennyi eszed lenne neked is? Most 56 körül vagyok és minden srác utánam fordul. Igazuk van az előző válaszolóknak, a tükörnek higgy, a mérleget meg dobd ki a francba!! Egy sportos, egészséges lány legyél, ne egy beteg anorexiás!
Vékony és sovány. Nem ugyanaz a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!