Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
El akarom kezdeni a fogyókúrát, szerintetek jó ez az edzés terv ? Mindennap 1x 30-40 perc kocogás, hetente 5-6x konditerem 1 és félóra, mindennap este 3x 30-40 felülés, 15-20 fekvő, 5 húzódzkodás, 20-25 felülés hajlás vagy nem tudom, hogy nevezik amikor felülünk és jobbra balra fordúlni. Ezekből mindennap 3x. Az étrend ez a 7 leves lenne [link] Szerintetek jó ?
2013. nov. 9. 10:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kérdező: mert 1 hét után nem fogsz bírni több leveset enni.. de ha tej és lisztmentesek, akkor próbáld meg.. aztán ha elég éhes leszel, akkor a fagyasztóban tarts 2 kiló húst, és azt edd meg a zöldségekkel. Mert éhes leszel, ez biztos, még azt is feltételezem hogy 1 hétig sem tartanál ki ezzel. Nem a te hibád, a húsevő múlt tehet róla.

Utolsó válaszoló. Vizsgált téma, hogy a természeti ember kalóriafelhasználása nem nagyobb mint a sok kiló zsírt megmozgató nyugati emberé.

Mellesleg a felvetésed közelít az egészséges/fogyasztó sport téveszméjéhez, ami eszmének én nagy ellenzője vagyok. A mozgás azért kell, mert funkcionális, vagy szép (lásd önvédelem, tánc, Taichi, gyúrás-ennek is van funkciója, na) de nem azért, mert ez segít majd kontrollban tartani a testsúlyt. Vannak pozitív hatásai a mozgásnak, de ezeket el kell felejteni, nem szabad alapozni rá mert az alap az evés. Aki már sportol, az foglalkozhat vele hogy milyen hatással van az inzulin érzékenységére a különböző típusú mozgás, de aki beteg, elhízott vagy ezt akarja elkerülni, annak az evést kell megtanulnia. Később lehet beszélni arról is hogy miért jó a mozgás.. DE EZ KÉSŐBBI TÉMA, sosem az alap. Persze jó lenne ha mindenki mozogna, lehetőleg értelmesen, de nem ezen múlik az elhízás kérdés. Tehát a természeti népek egészséges testkompozíciója nem ehhez köthető!

2013. nov. 9. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga kapszula c. könyvet, hidd el, ez eddig a legjobb tanács, amit ma kaptál.
2013. nov. 9. 18:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Ott kezdeném, hogy 14 évesen ne fogyókúrázz. (Később se, de ezt most hagyjuk.) Olvasgass a különböző étrendekről, aztán majd rátalálsz a neked szimpatikusra. Én a paelot ajánlanám, nyilván lesznek mások, akik ezt hülyeségnek tartják.
2013. nov. 15. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!