Mi a véleményetek erről? Így hány kg-t fogyhatok kb december végéig?
Reggeli: 1 kis szelet tk kenyér, zsírszegény sonka/sajt, vmiylen zöldség pl paprika, pari
Suliban: vmilyen gyümölcs, kis marék mag
Ebéd: hús, zöldség
Uzsi: zöldség/gyümölcs
Vacsi: natúr joghurt
kb 170 cm vagyok és 80-84 kg. lány, 15 éves
Mozognom mennyit és mit kéne tesi órákon kívül?
2 dolog
1. magot kell enni, de azért ne minden nap... max heti 1 alkalommal szerény véleményem szerint. nagy a kalóriatartalma.
2. ha csak ezeket eszed, pár hét/hónap alatt piszokul meg fogod unni szerintem.
Számolj kalóriát, és akkor szerintem gazdagabban ehetnél:) én azt csinálom, bár csak 2 hete kezdtem, de nincs olyan hogy jaj megkívánok egy kis tésztát, de nem ehetek. Mindössze lecseréltem csökkentett szénhidráttartalmúra, és csak 50gramm az adag belőle. Heti 1x eszek ilyet, és 1x krumplit is.
édességet is eszek, csak nagyon vigyázva a mértékre heti 3-4x és az nem cukros:) (3 kocka az adagom)
de ahogy gondolod. Nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy ha pl elhagytam a tésztát, krumplit, akkor egy idő után feladtam mindig....így viszont nincs hiányérzetem, nincs falási roham sem:)
1450 a napi keretem kalóriában, illetve 160gramm a szénhidrát, mert a vércukromra gyógyszert szedek.
Gondolkozz el rajta:)
Ja és ha szereted a rizst, azt is ehetsz mondjuk 2 hetente felváltva a tésztával, de válaszd a barnát. Én azért nem eszem mert azt nem szeretem.
Hamar megfogod unni.
Suliba ehetsz joghurtot vagy kefírt is.
Ebédre párolt rizs, párolt zöldségek, 1-2 szem főtt krumpli, párolt halak, sült húsok, máj,
vacsora saláta tojással, hússal vagy hallal
pótvacsi túró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!