Hogyan fagyjam le?! Valami frappáns dolog kéne nem érdekel ha nehéz csak 1 hónapon belül jó lenne ha hatásos lenne!
Figyelt kérdés
Nah szal 14 éves vagyok többször fogytam 7-8 kilókat de mindig visszaszedtem és most valami olyan kéne amitől gyorsan letudok fogyni és most 1 hónapon belül le kéne adnom megint mert ugye ünnepek meg stb .
de mégis mindig megfelejtkezem róla és teli eszem magam
na piszkáljatok hanem adjatok tanácsot mi az ami gyorsan segít? lehet nehéz is.. nagy az ellenálló képességem :D
legalább 1-2 hét után szeretnék látni egy kis változást h érdemes csinálni
2009. nov. 15. 20:37
1/4 anonim válasza:
Szia! 14 évesen nem valami egészséges ilyen nagy fogyásokba kezdened amikor még nagyon is növésben van a szervezeted! Atkins diétával lehet mondjuk gyorsan fogyni, vagy próbáld ki hogy nagyon lassan eszel mert 20 perc után akármilyen keveset is ettél telítettségérzeted lesz! ez komoly!ha nagyon ehetnéked van egyél salátát vagy almachipset!:) napi 3-4 szer egyél mint már mondtam lassan!jah és napi minimum 100 felülésXD
2/4 A kérdező kommentje:
eh 100?
hát de az eleve benne van a napomban testnevelés szakon vagyok :D
mégis.. így nézek ki :S
2009. nov. 15. 22:48
3/4 anonim válasza:
csodákat nevárj!!!Ez csak rajtad múlik,te tudod mennyit bírsz,te diktálod a tempót.én azt javasolom,hogy többször kicsiket egyél,legalább 4szer 5ször,de egészségeset sok gyümölcs,és ami a legfontossabb a mozgás,te diktáld a tempót magadnak,én is eztcsinálom már egyhónapja és fogytam is 7kilót,tapasztalatból mondom,nekem bevált sok szerencsét neked is.
4/4 anonim válasza:
napi 40 perc aerob edzés mellette kevesebb szénhidrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!