Ki kezdi holnaptol a fogyokurát? Hány kilot akar leadni? Kicsinálná velem itt?
Én is szeretnék fogyni... bár most vétkeztem sokat (sütik) pedig leadtam 4 kg-ot kb.
170 cm vagyok, tavasszal voltam 80 kg, aztán leadtam májusban 5 kilót, tartottam egész nyáron a 75-kg-ot. Aztán most leadtam 3 kg-ot. De 60 kg szeretnék lenni...
Nincs túl közel a karácsony? :D
Legyen mondjuk holnaptól december 20-ig?
Csak hogy valami célunk legyen és akkor mindenki leírja közben miket eszik és hogy halad. Persze naponta ne mérd magad, mert csak elveszi a kedved. Hétvégente mérném magam csak! :)
Én is holnaptól kezdem. Csak 2-3 kg-t szeretnék fogyni, de nem is azért vágok bele.
A candida diétát kell végigcsinálnom. :( Szörnyű lesz! Pont nekem, aki imádja az édeset és a tésztákat...nem tudom hogy fogom kibírni! :'(
6-os vagyok.
Orvos javaslatára kell diétáznom. A szervezetemben elszaporodott a candida gomba (egészséges állapotban is jelen van, csak nem ekkor mértékben és ezt kell "megritkítanom".
Jaj, az nagyon rossz lehet. Bár nem tudom hogy mik voltak a jelei a candida elszaporodásának?
Sok erőt és kitartást kívánok a csökkentésükhöz!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!