KInek van kedve hnaptól elkezdeni velem diétázni?
Még én is csatlakoznék!
Én 5 kg szeretnék fogyni
Igen, megvan a ruitn:)
Fenék-torna, ez nagyon jó: [link]
A tej nem hiszem, hogy eléggé beindítja az anyagcserédet. Egyél hozzá egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst sok zöldséggel.:)
sziasztok én holnaptól ezt a diétát csinálom ujra : [link] :)
fél éve is csináltam és 5 kilot adtam le :) szoval ki tart velem?:P amugy 16L vagyok énis :)
Sziasztok!!
Szeretnék én is csatlakozni. Én 84 kg vagyok. Eddig már lement 6, de mindig elakadok :(
Már ma kezdtem, vagyis vacsira nem faltam fel a hűtőt :D
A reggeli tejhez hozzászólnék, ha nem gond.
Mikor felkelsz, a gyomrod savas környezetben van, ezt lúgosítani kell, erre jó a tk. kenyér. mellette jó a tej, természetesen :)
22 éves anyuka
Vegyél e lejebb? Ne őrülj már meg te is.. Ez így is kevés. Reggelire ehetsz többet is.. ebédre pedig szerintem ne menzázz ha nem muszáj :-) A vacsora pedig jó, csak a banánt én reggel enném a helyedben.
Reggelire egyél mindig jó sokat, ebédre kevesebbet, vacsira pedig még kevesebbet. Tízórainak és uzsonnának elmegy valamilyen gyümölcs, vagy müzli..
Na és mozogni se felejts ám el, anélkül semmit nem ér! Akár reggel fél óra kocogás, vagy fél óra intenzív gyaloglás is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!