Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem 8 almás-fahéjas...

Megettem 8 almás-fahéjas palacsintát idegességből. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
:(
2009. nov. 14. 22:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A tanácsom a következő..: Emésszed szépen meg, aztán másnap hagyjad távozni a maradékot annak rendje és módja szerint...Évezredek óta ez a legcélszerűbb, és a legbölcsebb cselekedet ebben a nagy horderejű kérdésben..:)))
2009. nov. 14. 23:13
 12/21 anonim ***** válasza:
Nehogy most furdaljon már ezért a lelkiismeret..!Ma futsz pár kört reggel és semmi gáz!
2009. nov. 15. 00:13
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Semmit, majd kiszarod.
2009. nov. 15. 02:25
 14/21 anonim ***** válasza:
18%
Szánalmas. Nem az hogy megette, hanem hogy ideírja.:(
2009. nov. 15. 04:53
 15/21 anonim válasza:

Komolyan kérdezem: bírsz még élni ezzel a tudattal?

Én a helyedben már régen levetettem volna magam a hídról!

Palacsinta ... ALMÁS-FAHÉJAS! Brrrr! A fertő netovábbja.

Köteled van?

2009. nov. 15. 07:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Azon túl, hogy este etted, semmi rosszat nem látok ebben. Én heti egyszer simán csinálok papalcsintát. Még úgy is, hogy fogyózom fél éve (ja, és az alatt 10 kilót fogytam), szóval a palacsinta miatt nagyon nem kell bepánikolni. Csak legközelebb ne este egyed. Én este ha valamiért nagyon durván megéhezek, akkor kimegyek a hűtőhöz és beleharapok a párizsiba, aztán jóvan.
2009. nov. 15. 08:23
 17/21 anonim válasza:
Mentők, gyomormosás. Amíg még nem késő.
2009. nov. 15. 09:32
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gondolom éppen fogyókúrázol és most becsúszott ez a kis baki, azért bánt ennyire.

Hidd el, mindenkinek vannak nehezebb napjai, amikor hibázik... holnap kijavítod! A lényeg, hogy ma kompenzáld ezt az evéssel, keveset egyél és diétásat. Aztán ha délután még lenyomsz egy tornát, akkor biztos, hogy teljesen elfeledhető az a 8 kis finomság.

Kitartást és sok sikert! Ne aggódj! :))

2009. nov. 15. 10:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Semmi gond.Én sült kolbászt ettem.Több torna,egy kis citromos víz és kész.Ne agyalj rajta.
2009. nov. 15. 11:11
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
Mennyi rosszindulatú ember van istenem. Gondolom akik ezeket a gúnyolódó megjegyzéseket tették még soha életükben nemn fogyóztak, vagy legalábbis nem kell h fogllakoztassa őket a súlyuk. Ne aggódj, ettől nem fogsz meghízni, tornázz kicsit többet ma és midnen rendben lesz:D
2009. nov. 15. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!