Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Holnaptol kezdem, november...

Holnaptol kezdem, november 1től a fogyokurát! Életmodváltással és rendszeres sporttal. Hány kilo adok le márciusig ha kitartó leszek nem csalok?

Figyelt kérdés

Életmódváltás: nincs tészta,csoki,torta,péksüti stb....

csak húsfélék,zöldségek bárhogy készitve,saláták, néha rizs,teljes kiörlésű kifli gyümölcsök...tehát egészségesen étkezem+ aerob mozgás heti 4-5x egy óra vagy kicsit több.

62-63ról kezdem és min. 10et akarok leadni márcra. sikerülne?

Kérlek segitsetek nagyon leszeretnék már fogyni és végre elhatároztam magam látom a célt !!

2013. okt. 31. 20:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal nagyobb probléma a szennyes-büdös-mocskos környezet, amiben élünk és az állandó idegeskedés. Egy kis radioaktiv sugárzás, egy kis gyógyszer erre, egy kis gyógyszer arra...Nem nehéz hazavágni magunkat.
2013. nov. 3. 00:12
 22/24 anonim ***** válasza:

A ráknak is több oka van. Ha a hiánybetegségekre még rá is tejezünk, tovább növeljük az esélyét..

Számoljuk össze a híres egészséges 93 éves magyar embereket.. várom a fantasztikus eredményeket, biztos hogy én irigyelni fogom őket?

Szerintem kevesen akarunk olyan állapotban lenni, mint azok akik ma Magyarországon megélik a 90 éves kort.. nincsenek jó bőrben.

A tejivásról meg beteges dolog vitatkozni.. annyira természetellenes. Nem értem milyen motivációja lehet valakinek, hogy támogassa. A tejipart még megértem, az ipar által fizetett dietetikusokat természetesen megértem (enyhén megvetem), de egy fórumon az elhivatott tejfogyasztókat.. furcsák.

Egyébként csak utána kellene nézni a cukorbetegség - tej, inzulin - tej - gyulladásos folyamatok - rák kapcsolatoknak. Istenem, igazából csak nyitott elmével tanulni kellene kicsit. Komolyan nincs ma új tudás, nincs olyan amit ne tudtak volna már régen is.. esetleg más kultúrákban. Ma csak jó tanulmányok vannak az eddig is ismert elméletekről. Rég ismerték már Kínában is a tej hatásait, ma itt nyugaton sok követéses vizsgálat van, tudunk mérni szérum inzulin szintet, inzulin rezisztenciát.. és megerősítjük a rég ismert tényeket. Fogadjuk már el őket.. legalábbis amíg a többség beteg, addig ne ragaszkodjunk már a megszokott dolgokhoz (egészséges tej hipotézishez) mert látszik hogy nincs rendben semmi, muszáj változtatni. A környezeten nem tudunk, a kajáláson viszont igen. Hajrá.

2013. nov. 3. 00:21
 23/24 anonim ***** válasza:

A nyitott elme neked kéne...

Fogadd el, hogy azoknak, akik nem érzékenyek a gabonákra és/vagy a tejre, nem okoz semmiféle problémát, sőt a benne lévő tápanyagokat is tudják hasznosítani, tehát nekik egészséges.

A 200+ ételfajtára történő toleranciavizsgálat egyáltalán nem csak a laktózról, meg a gluténról szól.

Már írtam, hogy külön vizsgálják a glutént és a gabonafajtákat, így kijöhet olyan eredmény, hogy valamelyik gabonára intoleráns az ember, de a gluténra és a többi gabonafajtára nem.

Ugyan ez van a tejre is.

Én nem kardoskodom a tej mellett, mert én is intoleráns vagyok rá.

Én elvégeztettem a tesztet, pontosan tudom, hogy mit ehetek és mit nem.

Képzeld azóta brutális módon javult az életminőségem, de a tej + gabonák elhagyásával nem javult anno (én is beszoptam a paleós h.ühyeséget), mert kiderült, hogy nem vagyok gluténérzékeny, ellenben a halakat, néhány zöldséget(!) és néhány gyümölcsöt nem bírok, tehát nekem azokat kellett elhagynom a étrendemből.

2013. nov. 3. 11:17
 24/24 anonim ***** válasza:

Amit írsz, az teljesen kényelmes, ma populáris divat álláspont.

Mégis csak egy brutálisan sz.ar betegségügy fenntartásához elég a szemlélet amit képviselsz. Hatalmas igazság lehet a birtokodban.. olyan állításokhoz, elmélethez ragaszkodsz, ami látványosan kudarcot vallott. Ilyen fórumon nem lehet érdemben vitázni, lehet pro/kontra tanulmányok tucatjait felhozni.. de értelmetlen..

Egyetlen érvem van: az, hogy ami eddig hivatalos álláspont volt allergiákról, betegségekről, az kudarcot vallott. Ezentúl a Te nézeteid túlhaladottnak bizonyulnak, kérlek próbáld elfogadni. Azért, mert azok a nézetek amiket én írok (gabona, tej MINDENKIRE káros) bizonyulnak gyógyulást, egészséget hozónak.

Az a nézet, hogy van akinek egészséges vagy tápláló a gabona, tej.. csak a mai rémes állapotokat fogja tovább erősíteni. Ilyen gondolkodással csak még több elhízott ember lesz, még több szívbeteg, rákos.. felejtsük el, újra kell gondolni a dolgokat, és kiirtani a régi téves, káros gondolatokat, elméleteket. Tudni kell váltani, én egyszerre vagyok a változtatás és reformálás oldalán.. és egyszerre vagyok konzervatív. Amikről most írunk, már régóta ismert dolgok.. semmi új nincs abban, hogy a búza mérgező. Mindenkire, népességeket tehet beteggé. Csak még mindig fizikai kínt okoz ennek az elfogadása. Nem baj, előbb-utóbb a rák és az elhízás több kínt fog okozni, csak ki kell várni. Ez az egész kizárólag egy irányba haladhat, én csak remélem hogy minél előbb és könnyebben, kevesebb szenvedés árán történik meg az átállás..

2013. nov. 3. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!