Holnaptol kezdem, november 1től a fogyokurát! Életmodváltással és rendszeres sporttal. Hány kilo adok le márciusig ha kitartó leszek nem csalok?
Életmódváltás: nincs tészta,csoki,torta,péksüti stb....
csak húsfélék,zöldségek bárhogy készitve,saláták, néha rizs,teljes kiörlésű kifli gyümölcsök...tehát egészségesen étkezem+ aerob mozgás heti 4-5x egy óra vagy kicsit több.
62-63ról kezdem és min. 10et akarok leadni márcra. sikerülne?
Kérlek segitsetek nagyon leszeretnék már fogyni és végre elhatároztam magam látom a célt !!
Valószínűleg a kifli el fogja rontani, de lehet a rizs is.
Se a glutént nem kerülöd el, sem a gyors szénhidrátokat, így igen éhes leszel, egy darabig bírni fogod.. de egyszer mindenki megtörik. Pár hét után eleged lesz az ingadozó vércukorszintből, és több szénhidrátot fogsz enni.
Vagy átgondolod, és tényleg elhagyod a gyors ch-t. Ekkor valószínűleg a glutént is, így viszont már le lehet fogyni is.
Ha a rizst hússal eszed, lassítja a felszívódást.
Teljes kiörlésű kifli is maradhat, reggelire simán jó.
wwww.body.builder.hu -n van 60-65 kg-os nők részére szálkásító mintaétrend.
Gyümölcsöt néha egyél, csak akkor, ha már nagyon kívánod az édeset. Márciusra simán sikerülhet.
De nem ártana erősíteni is, hogy az izmaid megmaradjanak.:)
Attól még hogy sokáig okoz inzulin növekedést a keményítő, attól még inzulinszint növekedést okoz. Lassan felszívódva: akkor egész nap kóros lesz az anyagcsere, és hízik tovább. Ugyan ez a gluténos anyagokkal, pl. teljes őrlésű moslékokkal. Lehet szórakozni.. majd amikor elég beteg, hízott lesz az ember akkor rájön hogy talán nem kellene. Kinél mi a vágási súly, egy anyakocánál 100-150 kiló körül már jó szalonna jön le, szerintem egy nőnél is jó ez a súly komoly elgondolkodáshoz.
62 kilónál majd inkább a későbbi hormonzavar (és hízás) vagy a betegségek (pcos, cukorbaj, autoimmun) okozhat némi újragondolást a táplálkozásban.
3-as és 6-os!
(Gondolom ez ugyan az az ember.)
Fejezd már be ezt a gluténes baromságot!
Aki nem gluténérzékeny, annak semmilyen baja nem lesz a tk lisztek és a zab(pehely) fogyasztásától.
Nyilván sokkal több gluténérzékeny ember van, mint aki tud róla, nekik ez egy nagyon alattomos betegség és lehet, hogy emiatt nem tudnak többek között lefogyni sem.
Nézegessél a jútubon videókat 70-90 éves sportoló emberekről, akik 20-30 évet simán letagadhatnának, olyan jól néznek ki, fittségüket meg sok 20 éves is megirigyelheti, néhányan elmondják az étrendjüket is a videókban, a legtöbbnél jelen vannak zab(pehely) és a tk lisztek.
Én mégis egy beteges lakosságot látok, nem érdekel néhány öreg. Maradjunk tényeknél:
A gluténfogyasztás kétes, tehát semmi, az ég világon semmi jogod nincs biztonságosnak ítélni. Jobb körökben nem kétes, vitatott a megítélése, hanem elfogadják hogy sz.ar.
A gluténérzékenység nem betegség. A kolera betegség, a kolera érzékenység egy természetes állapot. A kénsavra való érzékenység is, és a gabona lektinekre való érzékenység is egy emberi jellemző.
Még mindig fogyásról van szó: hogy jön ide a zab, vagy bármilyen keményítőben dús kaja?
Az, hogy a lakosság általánosan betegesnek mondható, nem fogható a gabonák fogyasztására.
Emberek milliárdjai évezredek óta fogyasztja a gabonákat és te megkérdőjelezed a biztonságot...
Besenyő Pista bácsi szavai jutnak eszembe: nooormááális???
A nem gluténérzékeny embereknek kevés egészségesebb, könnyen és gyorsan elkészíthető reggelire valója van, mint a zabpehely.
Én 30 kg-ot fogytam, 4 éve tartom, majdnem minden nap eszek zabpelyhet, hogy jön ide? Te kérdezted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!