Vcolin kérdése:
Igy ez mennyi? Lany vagyok,157cm/54 kg. Nemvagyok megelegedve az alakommal, igy fogyokuraba kezdtem.
Figyelt kérdés
Mostani etrendem: reggeli- alma vagy banan. Ebed: a suliba ebedelek, mindig mast,de van leves,es masodik. Vacsora: az vagy megint gyumolcs,vagy valmami aminek magas a feherje tartalma,peldaul egy fotttojas 1-2db jeksszel. Ez kb. Mennyi kaloria? Koszonom2013. okt. 31. 15:28
1/4 anonim válasza:
Nem lehet megmondani hogy hány kalória,mert a sulis ebédtől nagyon függ. Egyébként a súlyoddal alapból probléma nincsen, de ez az étrend borzasztó! Reggel sok rostot kell fogyasztani, olyan ételt ami beindítja az anyagcseréd, pl rozskenyér, müzli(hozzáadott cukor nélkül!),zabkása,sonka,zöldség,stb. Ebéd ahogy látom nem te szabod meg, a levesek nem annyira vészesek, de ha a másodikhoz krumpli,tészta van azt nem javasolnám megenni (max a felét). Vacsorára fehérjében gazdag ételt kell enni, gyümölcs egyáltalán nem számít diétás ételnek...sem a keksz. Tojás remek választás eheted salátával, vagy sovány csirkehússal. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Jah és mozgás nélkül nincs fogyás és formálódás!!!
3/4 A kérdező kommentje:
Persze mozgok is, szabadidos seta,emelett 2 tornavideora tornazok
2013. okt. 31. 16:38
4/4 kecske011 válasza:
Sztem 54kg tökéletes én több vok ne hogy azthidd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!