Van itt olyan, aki pénteken kezdett fogyókúrába?
Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 13:26
2/3 A kérdező kommentje:
és van eredmény? hogy csinálod?
2013. aug. 15. 13:34
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy van eredmény. A péntek is ugyanolyan nap mint a hétfő.
Sok zöldséget eszek, kevés gyümölcsöt, de van úgy hogy napokig semmi gyümölcsöt nem eszek. Húst és tojást is eszem minden nap. Hetente 2-3 alkalommal pedig halat is fogyasztok. Viszont nem eszek krumplit, kukoricát, babot, pékárút, édességet és rizst. Tornázok hetente minimum 3 alkalommal 2x40 percet.
Bosszantó az, hogy a combomból 3 centi, a fenekemből 8 centi, a mellemből 4 centi lement, a derekamból viszont semmi. A vègén mindenem elfogy és csak egy nagy has maradok. :) Tudom ez genetika, majd megindul én kitartó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!