Hogyan fogyózol? Mennyit fogytál? Meg tudod tartani?
Nulla akaraterővel rendelkezem, ezért a fogyókúrám diéta oldaláról inkább mennyiségi, mint minőségi változás volt. A cukrot simán kiiktattam, édesszájú nem vagyok. A tészta, rizs, krumpli ch-ja volt az, ami sok volt korábban, ezeket némileg csökkentettem, de nem hagytam el (főzök a családomnak naponta, és nem vagyok hajlandó kétfelé főzni). NAponta ötször ettem, nem voltak nasik közte. NEhéz a helyzetem, mert nem igazán szeretem a húst, elég nehéz megfelelő mennyiségű fehérjéhez jutni, ha nem tojást eszel tojással.
HEti 3-4 alkalommal futottam (illetve futok ma is), változó távokat, 5-10-15 km-t, hangulattól függően, kényelmes tempóban.
10 hónap alatt fogytam le 16 kilót és tartom is hat éve :)
De nekem egyértelműen az volt az elhízás oka, hogy elvesztettem a munkám és két évig itthon voltam, bánatomban, unalmamban ettem és alig mozogtam (korábban futkosós melóm volt)
hát második, edd meg azt a kenyeret, de csak egy kis szeletet. Hosszú távon jobban jársz, mint ha most lemondasz róla kínlódva, vasárnap meg befalsz fél kilót.
Én lelkiismeretfurdalás nélkül tartottam néha bűnözős napokat, olyan mindegy, hogy 10 hónap vagy 1 év alatt mennek le a kilók.
Februar ota fogyozok, 78-rol kezdtem, most 61 vagyok. Kaloriat szamolok, megemeltem a feherje bevitelem es lecsokkentettem a szenhidratot, mellette sokat sportolok, heti 4-5-szor futok, naponta biciklizem. Meg kb. 9 kilo van hatra es elerem az alomalakom! :)
Miutan eletmodot valtottam, konnyen tartom. Persze amikor nyaralni mentem, akkor "engedtem a gyeplon", illetve heti egyszer kicsit alkoholizalok is, tehat nem vagyok magamhoz tul szigoru. Sot, meg kis adag edessegek is belefernek. Gondolom a sok sport miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!