Mit csinálok rosszul? Miért nincs változás?
Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok 165cm és kb 50 kg. Az a problémám, hogy nyáron kb 47-48kg voltam és most feljött ez a pár plusz kiló és nem érzem jól magam a bőrömben így, vissza akarom kapni a nyári alakomat. Mindent meg is teszek érte, 50 perceket kardiózok minden másnap kb, utána erősítés, az étkezésre is nagyon figyelek (semmi szemét kaja, csak zöldségek, zabpehely, joghurt túró, csirkemell sonka stb-ahogy kell) összességében SOKKAL többet teszek a külsőmért mint pl nyáron, és SEMMI változás, sőt mintha híznék. hozzátartozik az igazsághoz, hogy elveszett a biztonságérzetem, külföldön tartózkodom szeptember óta, ahol egyáltalán nem érzem jól magam, és már lelki okokra is gondoltam...lehetséges ez? próbálok a sportba menekülni és abba, hogy figyelek a külsőmre, de zéró a változás és ez egyre jobban elkeserít... volt már valaki így? lehetségesek a lelki okok? vagy nem jól csinálom az edzést? étkezést?2013. okt. 30. 14:30
1/3 anonim válasza:
Mindegy, hogy milyen egészségesen táplálkozol, ha mellette több kalóriát viszel be, mint amennyire szükséged van, akkor nem fogsz fogyni sőt, mint ahogyan írtad, hízni fogsz.
2/3 anonim válasza:
Mert sz.arul eszel, tolod a szemét ócskajákat.
Zab, joghurt, túró..
Eszel gabonát, tejet.. majd szokj le ha komolyan változni (változtatni?) akarsz.
3/3 anonim válasza:
Am. mi az a csirkemell sonka?
Sem a csirkének, sem a mellnek nincsen sonkája (sonkája a desznyónak van).
Gondolkozz el azon, hogy mennyire étel az, amit megeszel, illetve hogy valóban többet teszel a külsődért mint ezelőtt, vagy csak sok energiát feccolsz valami hülyeségbe, és csodálkozol hogy nem érsz el sikereket..
Megjegyezném, ha minden nap teljes erőből tolsz egy repülőgépet, még nem fog felszállni.. hiába erőlködsz, abba bizony pilóta kell.. Tehát megfelelő használat, nem akaraterő és kitartás ami kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!