Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt lekéne adnom...

1 hónap alatt lekéne adnom 5-10 kilót, mert fontos alkalom lesz, és szeretnék addigra vékony lenni. Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 17:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
nekem úgy ment le 1 hét alatt 10 kilo h kórházban voltam hasfájással és azalatt a hét alatt nem ettem, nem ittam, csak ajánlani tudom ;) idióta, a magasságodhoz az a súly abszolúte nem sok, mint ahogy írták vegyél előnyös ruhákat, fűzőt, vagy vastag övet a derekadra, miért baj az h nem zörögnek a csontjaid, lehet szebbnek tartanak mások, mint azt aki csak csont és bőr :)
2013. okt. 31. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Az Erdei hivatkozónak üzenem, hogy az puszta vízveszteség.
2013. okt. 31. 14:46
 13/15 anonim válasza:

Almaecet és diéta.

3 hónap alatt 16kg ment le szenvedés nélkúl.

2013. okt. 31. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Palolit táplálkozás!Neten keress rá. Semmmi szénhidrát!!! Semmi tejtermék!!! Lehetoleg friss zoldségekbol egyél a legtobbet, nem csak rohamosan fogyni fogsz, hanem a kozérzeted is sokkal jobb lesz. Azért a futás feltétlen szukséges,akár mindennap. De legyen jó cipod, kezd kevesebbel, és napról napra tobbet fuss. Remélem sikerulni fog,ha 10kg ot nem is , 5 kg minúsz le fog menni mindenképp, ha nagyon kitartó leszel.
2013. nov. 1. 06:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

[link]

10 kilót 1 hónap alatt nem fogsz tudni leadni. Mivel alapból kicsi a testtömeged, 2-3 kilónál több nem fog lemenni zsírból. Ha lennél alapból 90-100 kiló, akkor elképzelhetőnek tartanék 4 max. 5 kilót 1 hónap alatt.

10 kiló zsírt lepucolni, kell vagy fél év. Azok, akik pár hónap alatt fogynak 10 kilókat, nagyrészt vizet, és izmot vesztenek. Nem a mérleg mondja meg, hogy dagadt vagy-e, hanem a tükör.

Zsírégetés sajnos egy nagyon lassú folyamat.

Minden esetre, ha 2-3 kiló zsírt, 1-2 kiló izmot veszítesz, meg az esemény előtti 2-3 napban kipucolsz magadból 2-3 liter vizet, látványos eredményt érhetsz el.

Minden reggel éh gyomorra 30-40 perc kardió (futás, intenzív bringa, görkori, úszás, de leggyorsabb a futás), valamint lefekvés előtt szintén úgy, hogy utána már nem eszel semmit. Napközbe nem eszel EGYÁLTALÁN cukros és zsíros kaját, szénhidrátot visszafogod. A kardió időtartamot hetente 10 percel növeled. Plusz veszel mellé zsírégetőt. Látványos eredményt érhetsz el.

2013. nov. 3. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!