Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Plasztikáztassam-e magam?

Plasztikáztassam-e magam?

Figyelt kérdés
21/f 130kg vagyok, 70kg szeretnék lenni. Egyszerűen nem tudok lefogyni. Zsírleszívásra és fenék kisebbítésre meg hasfelvarrásra gondoltam.

2013. okt. 28. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszerűen nem tudsz lefogyni, akkor felesleges. Ugyanúgy visszahízod.
2013. okt. 28. 22:25
 2/5 anonim válasza:
Le tudsz.
2013. okt. 28. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy nem tudsz lefogyni. Még ha beteg is lennél, pl pajzsmirigy alultermelődés, akkor is tudnál fogyni csak nehezebben. Én ebben szenvedek,ráadásul a súlyosabb fajtájában, minden egyes leadott dekáért vért izzadok, mégis leadtam már30 kilót. Még 20 van hátra. Valószínűleg lesz 4 év mire sikerül de akkor is megcsinálom. :)

Menj el és vizsgáltasd ki magad. Ha beteg vagy akkor gyógyszerekkel tartsd karban magad. Ha jól kombinálod a sportot és a diétát, menni fog! Felesleges milliókat költeni a műtétsorozatra tekintve, hogy azonnal vissza fogod hízni.

2013. okt. 28. 22:30
 4/5 anonim válasza:

Én 160-ról fogytam 80-ra. A plasztika már csak akkor ér valamit, ha vékony vagy. Dagadt állapotban plasztikázott embernek szövődményei lépnek fel, pl. a felvágott zsíros bőr nem hegged össze.

Fuss, sportolj, diétázz, és plasztikáztass 70 kilósan.

2013. okt. 28. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyébként kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt döntötted el, hogy inkább azt a kifogást választod, hogy neked nem megy.

1 hetet tippelnék maximum.

2013. okt. 29. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!