Plasztikáztassam-e magam?
Olyan nincs, hogy nem tudsz lefogyni. Még ha beteg is lennél, pl pajzsmirigy alultermelődés, akkor is tudnál fogyni csak nehezebben. Én ebben szenvedek,ráadásul a súlyosabb fajtájában, minden egyes leadott dekáért vért izzadok, mégis leadtam már30 kilót. Még 20 van hátra. Valószínűleg lesz 4 év mire sikerül de akkor is megcsinálom. :)
Menj el és vizsgáltasd ki magad. Ha beteg vagy akkor gyógyszerekkel tartsd karban magad. Ha jól kombinálod a sportot és a diétát, menni fog! Felesleges milliókat költeni a műtétsorozatra tekintve, hogy azonnal vissza fogod hízni.
Én 160-ról fogytam 80-ra. A plasztika már csak akkor ér valamit, ha vékony vagy. Dagadt állapotban plasztikázott embernek szövődményei lépnek fel, pl. a felvágott zsíros bőr nem hegged össze.
Fuss, sportolj, diétázz, és plasztikáztass 70 kilósan.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy mennyi idő alatt döntötted el, hogy inkább azt a kifogást választod, hogy neked nem megy.
1 hetet tippelnék maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!