Mit egyek holnap? :O
Holnap vendégek jönnek hozzánk és tudom,hogy az ebéd pizza lesz amit a don pepeből fogunk rendelni. És tudom hogy a pizza nagyon gáz. Nem görcsölnék rá,mert tudom hogy néha lehet egy kis csalás,csak a hétvége is elég neccesen alakult.(szombaton egy csomó szőlő meg chilis bab ebédre,ma zabkorpából almás túrós meg xilites mogyorókrémes palacsinta) Mit egyek reggelire hogy ne rontsam el a napot??? Erre gondoltam de nem tudom hogy jó e: natúr joghurt,alma-körte ès natúr zabpehely. És mennyit ehetek egy 32 cm-es pizzából ami még úgymond ,,egészséges"? És akkor már nem ennék vacsit.
Ja és igazából már csak súlyt tartok,de nem szeretném ha egy idő után túl lazán venném a dolgot és elszaladna velem a ló.://
Köszönöm! 17l 168/60
reggelire egy 2 tojásos zöldséges alapon rántotta
tízórai gyümölcs
ebéd pizza egy szelet belefér, lehetőleg olyat egyél amin van csirkehús, tojás, olivabogyó, gomba, brokkoli, tonhal, paradicsom stb kérd mozzarella sajttal
vacsora túró
Köszönöm! :)
És persze gy ilyen nap utan lesz 50 perc futás/ellipszis trénerezés. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!