Párom holnap ebédre lecsót kért, én mit egyek hozzá, hogy ne hizlaljon?
A lecsó szuper, én rengetegszer eszem. Nos, én tojással eszem, s néha vagyok olyan elvetemült, hogy még pluszban nyers zöldségeket egyek hozzá (cukkinivel és uborkával nekem teljesen jó, bár a cukkinit bele szoktam sütni, ahogy némi répát is). De magában se gond, ez az arányoktól, aktuális állapotomtól függ. Ha lédúsabb vagy zsírosabb és igénylek hozzá valamit, akkor valami magkenyérfélét ehetek hozzá, szerencsére nem zavar, ha a táplálkozásom fele zsír (a magkenyerem zsírtartalma magasan veri a lecsómét, de érzésre mégis szárazabb).
De olykor rizst vagy rizslisztes-magos-tojásos kenyeret eszek hozzá, csak éppen picit.
Van ithol pufi rízsem és abonett kenyerem is.
Aztán lehet,hogy holnap veszek t.k kenyeret.Csak ugye nehéz jó minőségűhöz jutni(sok embertől hallottam,hogy a barna kenyér pl a hozzáadott kakaóportól barna).
#2: Ez emberfüggő, a párom nem érti, hogyan tudom megenni a tojást kenyér, rizs és hasonlók nélkül... Nekem viszont teljesen sima ügy azóta, hogy hirtelen elhagytam a glutént.
Szénhidrát pedig eleve van a lecsóban, nem is kevés. Bár ez nézőpont és lecsómennyiség, illetve -összetétel kérdése.
Én is szoktam még fehéret sütni,de szeretnék odafigyelni arra mit eszek.
Nincs is annál job amit az ember othol süt a sütőben.A gépes nem olyan..:(
Nekem a tk kenyerem sosem sikerült...:(
A fehér nagyon finomra és szépre d a tk ment a kukába..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!