Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Párom holnap ebédre lecsót...

Párom holnap ebédre lecsót kért, én mit egyek hozzá, hogy ne hizlaljon?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne egyél belőle sokat, és ne egyél hozzá kenyeret, akkor nem hízlal.
2013. aug. 7. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
üssélrá tojást, úgy kevésbé kívánod hozzá a kenyeret, táplálóbb is.De pár szelet puffasztott rizst nem bűn megenni hozzá.Nyilván nem olyam, mint puha kenyérrel, de a diéta az diéta:)Bár ebédre még simán ehetsz, sőt kell is enni szénhidrátot, ez akár kevéske teljes kiörlésű kenyér is lehet, esetleg rizs.Rizses lecsó is nagyon finom és lassan felszívódó, jó minőségű szénhidráthoz jutsz.
2013. aug. 7. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:

A lecsó szuper, én rengetegszer eszem. Nos, én tojással eszem, s néha vagyok olyan elvetemült, hogy még pluszban nyers zöldségeket egyek hozzá (cukkinivel és uborkával nekem teljesen jó, bár a cukkinit bele szoktam sütni, ahogy némi répát is). De magában se gond, ez az arányoktól, aktuális állapotomtól függ. Ha lédúsabb vagy zsírosabb és igénylek hozzá valamit, akkor valami magkenyérfélét ehetek hozzá, szerencsére nem zavar, ha a táplálkozásom fele zsír (a magkenyerem zsírtartalma magasan veri a lecsómét, de érzésre mégis szárazabb).

De olykor rizst vagy rizslisztes-magos-tojásos kenyeret eszek hozzá, csak éppen picit.

2013. aug. 7. 22:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Van ithol pufi rízsem és abonett kenyerem is.

Aztán lehet,hogy holnap veszek t.k kenyeret.Csak ugye nehéz jó minőségűhöz jutni(sok embertől hallottam,hogy a barna kenyér pl a hozzáadott kakaóportól barna).

2013. aug. 7. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:

#2: Ez emberfüggő, a párom nem érti, hogyan tudom megenni a tojást kenyér, rizs és hasonlók nélkül... Nekem viszont teljesen sima ügy azóta, hogy hirtelen elhagytam a glutént.

Szénhidrát pedig eleve van a lecsóban, nem is kevés. Bár ez nézőpont és lecsómennyiség, illetve -összetétel kérdése.

2013. aug. 7. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
#4: Jaja, ahogy a cukornál is, a barna az simán lehet színezett fehér. A kenyér még sima ügy, süssünk magunk, géppel még időt is alig vesz igénybe (bár sütni a sütőben jó, kivéve kánikulában).
2013. aug. 7. 22:24
 7/11 A kérdező kommentje:

Én is szoktam még fehéret sütni,de szeretnék odafigyelni arra mit eszek.

Nincs is annál job amit az ember othol süt a sütőben.A gépes nem olyan..:(

2013. aug. 7. 22:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért a paradicsom-paprika-hagyma kombináció nem vészes szénhidrát szempontjából:) Ezeket a zöldségeket szoktuk ajánlani diéta alatt is.Fehérjetartalmat pedig a tojás rendkívül jól pótolja.Én pl nagyon pici olajat használok fel mikor a hagymát pirítom, tehát túl zsíros sem lesz.Bár igazad van, lecsót, tojást...fura kenyér nélkül enni de meg lehet szokni:) Viszont mivel ebéd, így még bőven abban a napszakban van amikor kell a (jó minőségű) szénhdrát.Teljes kiörlésű kenyérből én a Sparos szeletelt félkilósat szoktam venni vagy sütök itthon:)
2013. aug. 7. 22:35
 9/11 A kérdező kommentje:

Nekem a tk kenyerem sosem sikerült...:(

A fehér nagyon finomra és szépre d a tk ment a kukába..:(

2013. aug. 7. 22:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Én barnarizzsel és tojással eszem (amúgy nem túlságosan szeretem, de barátom miatt szoktam csinálni).
2013. aug. 8. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!