Kisfiamnak szükége lenne intenzív bent végezhető mozgásra. Tudtok ilyet?
Tudom benti mozgást keresel, erre én max evezőgépet, futópadot, szoba bicót ajánlanék.
De nem focizhatna a töbiekkel? Vagy egy kutyus, amit sétáltathatna? Kézilabda, kosárlabda? Görkori? Úszás? Küzdősport?
Szerintem a kisfiúnak nem feltétlenül rendszeres sportra lenne szüksége, inkább arra, hogy elhívd hozzá 1-1 kis barátját, akivel játszhat.
Van egy kilenc éves öcsém, aki szintén túlsúlyos. A szüleink nagyon sokat dolgoznak, én pedig két évig kolis voltam, így az öcskös el volt hanyagolva, folyton csak a gép előtt ült, idomtalanul elhízott. A szüleim sokszor alig élnek a fáradtságtól, így én szerveztem az öcsémnek játszópajtást, és hihetetlen, amit csinálnak (néha meg is bánom a jószívűségemet, mert úgy visítanak, mint a disznók:D). Ráadásul szerintem még nincs olyan hideg, vannak egész tűrhető hőmérsékletű napok, olyankor kimehet az udvarra 1-1 haverral fogócskázni. Öcsibogyó sokat fogyott, amióta bandázik, és a közérzete is jobb:) Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!