Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kisfiamnak szükége lenne...

Kisfiamnak szükége lenne intenzív bent végezhető mozgásra. Tudtok ilyet?

Figyelt kérdés
Fiam 8 éves,elvan hízva,a mozgás hiány,és az egészségtelen táplálkozás miatt.A táplálkozási szokásait két hete egészségesebb irányba tereltem(semmi nasi,édesség,több gyümi,zöldség,semmi fehérlisztes tészta és pékáru,és már húst is eszik).A mozgással bajban vagyunk.Kerestem a youtub-on gyerektornát de nem találtam.Hozzáértők segítségét várom,de minden tanácsot szivesen veszek.
2009. nov. 13. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Tudom benti mozgást keresel, erre én max evezőgépet, futópadot, szoba bicót ajánlanék.

De nem focizhatna a töbiekkel? Vagy egy kutyus, amit sétáltathatna? Kézilabda, kosárlabda? Görkori? Úszás? Küzdősport?

2009. nov. 13. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
A benti mozgás kényszer,mig a kinti tevékenység elfeledteti,hogy mozogni kell.Én a gyerekeimmel este 5-6 óra körül vagyunk kint,mert akkor érünk haza,napközben nem levegőznek és ilyenkor roller,bicaj,labda stb.Benti foglalkozás?Úszás,akár hétvégén együtt!Nem személyeskedni akarok,de a szülökre is ráfér egy kis mozgás a robot után...
2009. nov. 13. 14:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieket.Nem akarok semmivel sem takarózni,de én minden nap tornázom,de azokat a gyakorlatokat nem tudja csinálni.A férjem 12 óra fizikai munka után örül hogy él.Nyáron nagyon sokat fociztunk együtt,de már ez sem megy,hiszen minden csupa sár hideg van,esik az eső stb.Ő akar velem tornázni,de nem tud.
2009. nov. 13. 15:49
 4/4 anonim válasza:

Szerintem a kisfiúnak nem feltétlenül rendszeres sportra lenne szüksége, inkább arra, hogy elhívd hozzá 1-1 kis barátját, akivel játszhat.

Van egy kilenc éves öcsém, aki szintén túlsúlyos. A szüleink nagyon sokat dolgoznak, én pedig két évig kolis voltam, így az öcskös el volt hanyagolva, folyton csak a gép előtt ült, idomtalanul elhízott. A szüleim sokszor alig élnek a fáradtságtól, így én szerveztem az öcsémnek játszópajtást, és hihetetlen, amit csinálnak (néha meg is bánom a jószívűségemet, mert úgy visítanak, mint a disznók:D). Ráadásul szerintem még nincs olyan hideg, vannak egész tűrhető hőmérsékletű napok, olyankor kimehet az udvarra 1-1 haverral fogócskázni. Öcsibogyó sokat fogyott, amióta bandázik, és a közérzete is jobb:) Remélem tudtam segíteni:)

2009. nov. 15. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!