Hogyan fogyhatnék le? (részletek lent)
Nem az egészségtelen ételtől hízol, hanem a túl sok ételtől, szóval a megoldás az, hogy egyél kevesebbet.
Ha futni akarsz, csináld ezt: [link] és ne foglalkozz azzal, ki néz, ha sétálsz, azért teszed, mert séta van az edzésedben.
Először is.. nem igazán tudtam kivenni a sztoriból, hogy lány vagy fiú vagy, de most az teljesen mindegy is. Én 13 éves koromig 60 kg fölött voltam, ami a kis 150 valahány centimhez, hát nem mutatott túl jól.. és baromira zavart. Pénzem meg nem volt, anya meg nem költött arra, hogy bármire befizessen, tehát maradt hogy vagy otthon vagy utcán edzek.
Első dolog ami segíthet : minden evés előtt, 1-2 jó nagy pohár vizet igyál meg, így nem eszel majd annyit, mert picit megtelik a pocid.
Második dolog: bármilyen edzésbe kezdesz, csak fokozatosan, ne terheld túl magad.
Harmadik dolog: ha cikinek tartod hogy az utcán megbámulnak, az miben különb annál ha egy konditeremben, vagy bármilyen más teremben, foglalkozáson megbámulnak miközben edzel? Szerintem semmiben. Nem kell az ilyennel foglalkozni, senki nem tökéletes.
És akkor pár tipp:
Ha mondjuk leülsz megnézni egy filmet, próbáld meg azt, hogy lefekszel a TV elé, úgy hogy lásd is a filmet, és emelgesd a lábad, annyit csinálj ebből amennyit bírsz.
Aztán pár könyvet pakolj egymásra ismét a TV elé valahova, tedd fel rá a lábad, és próbálj felülni, ebből is csak annyit amennyi jól esik. Ha ezeket túl nehéznek találod, akkor próbáld azt, hogy az egymásra pakolt könyvekre lépegetsz, fel le.. mint ha lépcsőznél, szép lassan, és akár az egész film alatt csinálhatod, mert nem annyira megerőltető, de formál az biztos. :)
1 hét után te veszed észre a változás, 2-3 hét után a közvetlen környezeted, 3 hónap után már mindenki. :) Kitartás! :)
Nem tudom, hogy van e biciklid, de ha naponta/2naponta tekersz egy órát, azzal nagyon gyorsan elérhetsz eredményeket.
Vagy esetleg próbáld ki a gyorsabb tempójú sétát, ez is legyen egy óra. Kezdetben biztos, hogy jó lesz. Később meg már többet fogsz bírni.
Az első által linkelt edzés pedig tényleg jó (de nem biztos hogy neked menne)
Én is elkezdtem valamikor, de abba kellett hagynom a 4. hét végén. Állítom, hatásos.:)
Miket szoktál enni egy átlagos napon?
Ne haragudj, de ez kicsit kifogásszagú :)
Nem csak salátával lehet fogyni. Mi az a hizlalóbb? Egyél belőle fél adagot. Kenyérből dettó. Vagy ha nem is a felét, de kevesebbet. Hidd el, látszani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!