Ha 3 napig csak gyümölcsöt eszem mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
tudom, hogy hülyeség de érdekelne2013. okt. 23. 19:35
1/3 besenyőpistabácsi válasza:
Akár 60-80 dkg-ot is.
2/3 anonim válasza:
Szerintem semennyit.
A gyümölcs tele van cukorral, főleg az aszalt gyümölcs, szőlő, banán, datolya, füge szóval ha ezekből megeszek 1 kilót és mellé még pár db körtét, almát nem fogsz fogyni de baromi éhes leszel, szóval nem fogsz megállni pár db gyümölcsnél, hisz nem hiába van rajtad felesleg. Bocsi, hogy ezt kiírtam(kimondtam volna személyesen is) de ahelyett h ilyen hülyeségeken járna az eszed egyél gyümölcsöt is persze de mellé fogyassz zöldséget, húst, tojást, sovány tejterméket, némi olajos magvat és zabpelyhet is és jól fogsz lakni, és le is tudsz fogyni ezekkel. Alakodon meg mozgással javíts.
3/3 anonim válasza:
Szinte semennyit, annyi történik, hogy kicsit kipucolod a beled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!