Szerintetek En nagyon vékony vagyok?
Figyelt kérdés
148cm és 35 kg.Ja és 11 éves lány. Szeretnék hizni de nem tudok!:(2013. okt. 20. 17:58
1/6 Nem kell lepontozni! válasza:
Szerintem átlagos.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vékonynak éreztem magam.De ha szerinted átlagos akkor már bizok magamba hogy nem vagyok annyira vékony!
2013. okt. 20. 18:05
3/6 anonim válasza:
átlagos igen. ha nem tudsz hízni akkor normális a súlyod :)
4/6 anonim válasza:
11 évesen 26 kiló voltam, elhiheted, hogy én sem tudtam hízni. Aztán, ahogy idősödtem változtam. 13 évesen már 35, 14 évesen 42 kiló voltam, és így tovább..
Ma 21 éves vagyok 159 cm és 50 kiló, tehát bmi alapján normál tartomány (és tükör alapján is).
Ne aggódj, fogsz még hízni, csak ne stresszelj rajta.
5/6 anonim válasza:
Szerintem normális. Én is 35 kg vagyok, de 10 centivel magasabb és 8 évvel idősebb. De nem én vagyok az etalon.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2013. okt. 28. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!