Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Rubint Réka dvd-k?

Rubint Réka dvd-k?

Figyelt kérdés

Van rajtam pár kiló súlyfelesleg (annyira nem vészes), úgyhogy elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit eszek, és mennyit.

Viszont semmi izom nincs rajtam, ami miatt iszonyatos az alakom. Nem szívesen járnék el sehova így, de itthon, dvd-kről szívesen edzenék.

Melyik dvd-t kellene megvennem? Mit ajánlotok? Vagy milyen mozgást végezzek, hogy fogyjak is, és legyen normális alakom?

Előre is köszönök minden választ!

16/l

2013. okt. 20. 12:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Ahogy írtad, a Rubint Réka dvd-k nagyon jók, de a futás vagy a biciklizés viszont csodákat művel ! (ezek kardio edzések és az erősítő torna mellett nagyon fontos ilyen féle mozgást is végezni)

Egyébként nehéz elkezdeni lejárni pl egy edzőterembe, de ha találsz egy jó közösséget akkor nagyon élvezhető!! Ott nem ítélnek el senkit amiatt,hogy hogy néz ki :) Sok sikert!!! Majd írd meg hogyan döntöttél :)

2013. okt. 31. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!