Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázók! Titeket mi...

Fogyókúrázók! Titeket mi motivált arra hogy ne hadjátok abba?

Figyelt kérdés
Én is nagyon le szeretnék fogyni de érzem hogy nem birnám a neki kezdést nem tartom nehéznek,mert neki kezdtem már párszor,de minig fel adtam.Mivel tudnám motiválni magam?

2013. okt. 19. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem pl az hogy egy fiú miatt le akartam fogyni, sikerült is :) szurkolok neked
2013. okt. 19. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Én azért, hogy könnyebben menjen az ismerkedés a fiúkkal. Sose sikerült míg duci voltam mert begubóztam. Meg amúgy sem érdekeltem senkit. :D Abban bízok, hogy ez megváltozik, amint én is elégedett leszek magammal.
2013. okt. 19. 18:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Én azóta nem adtam fel, hogy elfelejtettem a mindenféle fogyókúrákat és életmódot váltottam. Ennek lassan 8 hónapja, azóta sikerült 14 kilót leadnom.

Átértékeltem magamban az ételeket: van a csoport, amit minden nap ennem kell, pl. sok fehérje, zöldségek, van a csoport, ami belefér az étrendembe mértékkel: gyümölcsök, teljes kiőrlésű kenyerek, tészták, és van a csoport, amit jobb elkerülni: édességek, finomított pékáruk, gyorséttermi ételek. Ezt nem úgy állítottam fel magamnak, mint gátat, hanem mint útirányt az új életem és alakom felé.

Elkezdtem kalóriákat számlálni is. Sokkal jobb az, ha naplót vezetsz arról, amit eszel, mert azt kevésbé akarod elfogyasztani amit kevésbé írnál bele a naplódba. Persze amikor elmentem nyaralni, akkor nem is nagyon volt lehetőségem vezetni a kalórianaplót, meg szerettem is volna élvezni a helyi ételeket, így a nyaralások alatt nem foglalkoztam ezzel, maximum arra figyeltem, hogy ne nassoljak.

Mindemellett elkezdtem sportolni. Egy barátnőm már régóta fut, nagyon szép alakja van, mindig is irigyeltem tőle. Nyolc hónapja egy buliban beszélgettünk arról, hogy eddig csak félmaratonokat futott, de őszre felkészül a maratonra és megcsinálja. Én meg elhatároztam, hogy addigra felkészülök a félmaratonra. El is kezdtem járni heti 3-4-szer kocogni, futni, egyre tovább és többet. Mostanra olyan heti 40-50 kilométert futok és nagyon szépen feszesíti az alakomat. A testzsír százalékom most 26%, ezt tervezem levinni olyan 18 környékére, azaz még egy 10 kilót kell fogynom. Nem akarom elkapkodni, sőt. Tudom, hogy jövő nyárra tökéletes alakom lesz, és ez már boldoggá tesz. Persze ahhoz, hogy ezt el is érjem, továbbra is egészségesen kell étkeznem és sokat sportolnom.

Az a tény, hogy soha nem térhetek vissza a régi étkezési módomhoz nem szomorít el, sőt, boldoggá tesz, hiszen amiatt lettem 80 kilós. Ha megint elkezdenék nagyokat zabálni, pillanatok alatt visszaszedném azt a sok felesleget, aminek a leadása igen hosszú időbe tartott. És ezt nem szeretném. Nem akarok többé 80 kiló lenni. De még 70 sem. 60 sem. És ehhez annyi kell csak, hogy ne egyek úgy, mint egy disznó.

2013. okt. 19. 18:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

És hogyan szedtétek rá magatokat arra hogy elkezdjetek sportolni?Mert néha inkább leülök a gép elé,miközben nagyon jól tudom hogy futnom kéne,vagy valamit csinálnom,mint ott ülni és azon gondolkodni hogy milyen kövér vagyok.De még sem tudom magam rászedni a sportra.Régen kézilabdáztam de utáltam mert anyukám erőltette.

2013. okt. 19. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
én is azért nem adom fel mert van egy olyan célom hogy tetszek a többi fiuknak jobban nézzenek meg+ nadrágok szeretnék venni ami igen kis merész és jol álljon:)
2013. okt. 19. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a saját egészséges érdekében ;)

Meg persze azért, mert tiszta stria volt a combom amég összeért és 10 perc alatt kidörzsölődött véresre ha rövid gatya volt rajtam. Aztán csak úgy tudtam menni, mint aki besz@rt.Nagyon fájt és sírni tudtam csak. Persze nem voltam nagyon kövér 164cm 60 kiló de éppen ideje volt lentebb fogyni, mert a szüleim is cseszegettek. :) Most 53 kiló vagyok és még fogyok de szerencsére a combom már nem ér össze. :D

2013. okt. 19. 19:12
 7/10 anonim válasza:
Engem a tükör. Hogy frusztrálva érzem magam emberek előtt. Hogy rám se néznek..
2013. okt. 19. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok újra:

Én munka után szoktam menni edzeni, így nincs meg annak az esélye, hogy hazaérve lehuppanok a székbe és ottmaradok. Van egy edzéstervem, illetve egy célom is (félmaraton), ha kihagyok egy edzést, akkor azt kockáztatom, hogy nem fogom tudni lefutni, amit ugye nem szeretnék, értelemszerűen. Számolom az elégetett kalóriákat az edzés után is, mindig beírom a naplóba is, és olyan jó érzés, hogy megint tettem valamit az alakomért!

Persze, volt olyan, hogy hétvégén nagyon rossz idő volt, rossz volt a kedvem és inkább egész nap a TV előtt feküdtem, és kihagytam az edzést, de aztán amikor ránéztem az edzéstervre, és hogy nem tudtam kipipálni azt a napot akkor már nagyon rosszul éreztem magam :(

2013. okt. 19. 19:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs mi az a "hadjátok abba".

Párszor megfordult a fejemben, hogy abbahaGYjam, de olyankor mindig a céljaimra gondoltam.

Célok nélkül nem fog menni, sem a zsírvesztő kúra, sem semmi más az életben.

2013. okt. 19. 20:04
 10/10 A kérdező kommentje:

Ember vagyok,én is tévedhetek.

Köszönöm a válaszokat

2013. okt. 19. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!