Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

19/F 176 cm

2 hónapja minden vasárnap méredzkedek és az eredmény mindig 89,3 a hasam kerületét is szoktam mérni az is mindig 89 cm.

Heti 3x futok intervallumosan 10 percet majd tekerek fél órát szobabiciklin, otthon saját testsúly alatt edzek.

Figyelek az étkezésre, teljes kiőrlésű kenyeret durum tésztát sok gyümölcsöt és zöldséget eszek. Semmi édesség üdítő vagy fehér kenyér.

A kalóriafogyasztásomat naponta változtatom egyik nap 2000 kalóriát eszek másik nap 1400-at. Hetente gyszer beiktatok egy bűnnapot, naponta 6 liter vizet iszok de semmi.

Nem értem mit rontottam el.

Csak 5 kilótól akarok megszabadulni de már nem tudom mit tegyek.

2013. okt. 19. 17:38
 1/3 anonim válasza:
a futás és a szobabicikli nem nagy megerőltetés. Csinálj fekvőtámaszt is, guggolást és hasi gyakorlatot. elsőnek csak keveset: 10, 20, 15 , majd mehet később több is. 50 ig el lehet menni. Fuss többet min. 20 percet. Először csak lassan majd gyorsabban, míg el nem érsz egy gyors tempót, majd egy kis levezetésnek lassú tempó megint, szóval legyen egy íve.
2013. okt. 19. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Fegyencedzés szerint edzek.
2013. okt. 19. 18:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a "bűnnap" lesz az oka, biztos vagyok benne.

Egyébkánt meg ne hintáztasd a kalóriabeviteledet, minden nap egyél hasonló mennyiségeket: 1,5-2 gr.=ttkg fehérje, kb. 3 gr./ttkg ch és kb. 0,5-1 gr./ttkg zsír.

2013. okt. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!