Tartós fogyás és életmód váltás?
Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni. 28 éves nő vagyok, 175 cm, és 135 kg,és már tinédzser korom óta küzdök súlyproblémával. Sok diétával próbálkoztam, volt ami használt,de amint abbahagytam, visszajöttek a kilók. Most hogy pár hónapja megszültem, még annyit sem mozgok mint előtte a munkában (ott legalább napi szinten 10-11 órát voltam talpon).A diétákkal befuccsoltam, rájöttem,hogy életmódot kell váltanom, ha szeretném megérni a fiam 18-ik születésnapját. A legtöbbször az nassolni valón bukok el, és azon,hogy éjjel is rám tör az éhség, és szinte tele zabálom magam, (van hogy akkor is ha nem vagyok éhes)utána meg jön a lelki ismeret furdalás. Csak nem tudom,hogy hogyan kezdjek neki az életmódváltásnak. Mit tegyek,hogy az éhség érzetem csökkenjen,legalább addig amíg a gyomrom összébb megy? Mit mozogjak (sportoljak) mellé (asztmás vagyok)? Mitől függ,hogy a sikeres súlyleadás után ne lógjon a bőröm? Vagy az már elkerülhetetlen? Sajnos szakemberre és edzőteremre nincsen pénzem. Köszönöm a segítségeket!2013. okt. 16. 00:12
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. okt. 18. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!