Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mi lehet ennek az...

Szerintetek mi lehet ennek az oka? Számomra elég szokatlan. (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már 8 hónapja rendszeresen edzőterembe járok. A testsúlyom semennyit sem változott de az alakom formálódott.Az elmúlt 2-3 hétben viszont arra lettem figyelmes, hogy a kilók egyre inkább mennek felfele, pedig az edzés és az evés ugyan az mint volt. Eközben pedig azt látom magamon, hogy egyre vékonyabb és feszesebb vagyok. Ez hogy lehetséges?

2013. szept. 23. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Miket eszel?
2013. szept. 23. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Reggelire általában: abo nett kenyér, csirkemell sonka, zöldségek. (vajat, tejet egyáltalán nem fogyasztok már 3 hónapja)

10 óraira általában almát szoktam enni.

Ebédre változó: csirkemell, pulykamell, hal, általában mindig csak zöldségekkel eszem.

Uzsonnára pedig általában 2-3 db korpás kekszet szoktam enni vagy zsírszegény joghurtot gyümölcsökkel vagy esetleg salátát.

Vacsira pedig zöld teát szoktam inni.

2013. szept. 23. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Akkor van ott tejfehérje és glutén is. Ez már minden anomáliához elég, hogy enyhén kikészítse a szervezetedet. Ehhez képest elvileg jól vagy, szerencsés vagy.
2013. szept. 23. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:

"Eközben pedig azt látom magamon, hogy egyre vékonyabb és feszesebb vagyok."

Mi a gond?

Edzel és komolyan nem hallottad még, hogy azonos térfogatú izom és zsír közül az izom többet nyom?

[link]

Ezért vagy súlyosabb, de közben vékonyabb.

2013. szept. 23. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!