Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha van valami új nagy dolog...

Ha van valami új nagy dolog és számomra szokatlan, nem tudom miért de reszketek na de miért?

Figyelt kérdés

például holnap kapnék egy ferrarit és beszálnék ez számomra szokatlan nagy új dolog amitől baromi boldog lennék na de akkor ott reszketnék mármint a mellkasom vagy inkább a hasam kezem. De nem feszt, hanem úgy jön pár másodpercig tart aztán elmúlik majd megint mindezt addig míg nem szokok kicsit hozzá a dologhoz csak addig amíg a fejemben úgy gondolok rá hogy pfúúú ez nem mindennapi nagy esemény számomra.

Vagy például amikor elsőnek volt csajom eljött nálam és leültem mellé úgy reszkettem mint a nyárfalevél :D

De nem azért mert féltem volna!

Mert hát a ferrarinál se féltem értitek.

Csak ha valami nagy szokatlan dolog jön ami nekem nagyon jó akkor.

Na de miért van ez? Esetleg van valami anyag ami olyankor termelődik és a vérbe jut és az az izmot vagy idegeket rángatja? Vagy miért? Nem értem.

Nektek volt már ilyen?

2011. febr. 18. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is sokmindennel így vagyok, például amikor utazom, olyan helyre ahol még nem jártam, vagy új munkahelyre megyek, de nem tudom miért van, mármint biológiailag.

De végsősoron engem nem zavar...

2011. febr. 18. 17:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Engem csak egy kicsit zavar de azért kíváncsi vagyok a magyarázatra.
2011. febr. 18. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!