Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy ahanyszor csak a kozeleben vagyok raz a hideg, reszketek?
Figyelt kérdés
van egy fiu akit nagyon szeretek vagyis szerettem de o nem erez semmit,csak szexualis partnerek vagyunk,es ahanyszor kozelemben van raz a hideg egy idejig es aztan elmulik...veletek tortent mar ilyen?2011. márc. 19. 01:13
1/9 anonim válasza:
Hűvös természetű, melengesd meg a lelkét!
3/9 A kérdező kommentje:
normalissabb valaszokat nem lehetnek?:(
2011. márc. 19. 16:15
4/9 A kérdező kommentje:
mindig szeretem csak kiakarom verni a fejembol,de nem megy
2011. márc. 20. 18:19
5/9 anonim válasza:
Mégis hány évesek vagytok ti ketten?
6/9 anonim válasza:
Talan ne a kapualjban csinaljatok telen hanem menjetek fel vmi szobaba ahol futenek...
8/9 anonim válasza:
Mert Te szereted és ezért hagyod magad, viszont tudat alatt benned van, hogy csak kihasznál.:(
9/9 A kérdező kommentje:
egy normalis valasz A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:53...
koszonok:(lehet hogy igazad van...
en 16 o 20
2011. márc. 20. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!