Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ölel egy csaj és belesuttog a fülembe, tisztára kiráz a hideg, és bizsereg a testem minden része, akkor ez az én gyenge pontom?
Figyelt kérdés
Mással nincs így?2011. júl. 19. 17:33
1/5 anonim válasza:
Nekem is durván érzékeny a fülem... ha elesuttognak, megpuszilják vagy ilyesmi, kiráz a hideg teljesen, tiszta libabőr leszek.
22L
2/5 anonim válasza:
a fül sokaknak erogén zóna, de akinek nem, szerintem az ist is kirázza ettől a hideg
mennyei érzés (=
3/5 anonim válasza:
FÜL! FÜL! FÜL!
Az Isten áldja meg a fülbesuttogókat, a nyakba szuszogókat, a szorosan ölelőket és a hátsimogatókat! :D Ez mindenkivel így van! :D
4/5 anonim válasza:
Nem mindenkivel, én gyűlölöm, ha a fülemet b@sztatják
5/5 anonim válasza:
Hüpp, akkor vannak kivételek! :D
Nem cink, erősítik a szabályt! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!