Tartós fogyás és életmód váltás?
En is ettem ejjel amikor a kislanyom csecsemö volt , faradtsag miatt összeragtam csokit edesseget es köver voltam, 112 a szules utan es 107 ig mentem le a szoptatás alatt es onnan aztan se elöre se hátra !
Most 6 eves a lanyom es most ereztem magamban annyi eröt hogy figyeljek oda a mennyisegekre, es este 6 utan me egyek
Amig az ember faradt es az ejszakazasoktol kivan , addig nem lehet normalisan etkezni, lrgalabbis en nem tudtam
Az utobbi 7-8 honapban lefogytam 92 kiloig, lassan fogyok ezzel a modszerrel, de meg sok van a 75-85 ig
Egyutterzek veled !
Talan a te sulyodban ingyenes a gyomorgyuru , a tb fizeti
Már az is sokat segítene, ha megválogatnád, mit eszel. Rájárhatsz a hűtőre éjszakánként, de csoki helyett egyél mondjuk répát, koviubit, káposztát, ilyesmiket! Nagyon nagy akaraterő kell hozzá, van ez is olyan nehéz, mint leszokni a dohányzásról, de 3-4 hét után sokkal könnyebb lesz! Aztán szépen lassan elkezdheted csökkenteni az adagokat.
Emellett szerintem elkezdhetnél úszni, vagy bicajozni, először 2-3x hetente, min 45 percet, aztán ahogy belejössz, lehet növelni.
A bőröd vmilyen szinten lógni fog, de ha most elkezdesz kollagént szedni, vmivel rugalmasabb lesz, mellette igyál legalább 3 liter vizet naponta és használj hidratáló krémet!
Életmódváltásnál miféle csaló napokról beszélünk? Az nem egy diéta, amit x napig csinál valaki.
Éjjel igyál folyadékot, de még jobb, ha alszol inkább. Ne egyél: lisztes, cukros ételeket, hüvelyeseket, tejtermékeket. Egyél: halat, húsokat, tojást, rengeteg zöldséget párolva, grillezve, salátának. Garantált a siker!
Tudom, milyen az, ha az ember enni akar, akár éjjel... Sokat számít, hogy ilyenkor mit eszik az ember (bennem fel se merül, hogy ne egyek, olyankor nekem kell valami, ha pedig konkrétan éhes vagyok, különösen jó okom van rá, függetlenül attól, mit mutat az óra). Nálam az segít, ha megválogatom, mit eszek ilyenkor - vagy bármikor máskor. Van, amikor az embernek mennyiség kell, térfogat, na ilyenkor nem töményt kell enni, amiből bámulatosan könnyen bemegy rengeteg kalória, s csak lenyomja az embert a hízás mellett... Azt azért nem mondom, hogy az ember este éhesen zöldséget egyen, az nálam konkrétan semmire se lenne jó, de egy tojás zöldségekkel már ételnek tűnik, ha amúgy korábban már ettem s nem lehetek nagyon éhes. Az ember elkészíti az ételt (egy rántotta egyszerű dolog, de mégis, egy folyamat, nem egy pogácsa megragadása vagy valami :D), a tojást körberakja szép színes zöldségekkel, esetleg ráreszel fél deka parmezánt... Bizonyára emberfüggő, de számomra sokkal kielégítőbb, mint gyorsan benyomni valami (még csak nem is általam készített) édességet vagy valami tömény ételt. Hozzá még egy bögre illatos tea (nemes teafűből, úgyhogy ízesítést nem igényel akkor sem, ha nincs a fűben ízesítés, de az is lehet, pl. jázmin)... S úgy érezhetem, ettem. Komoly éhségre nem jó, kósza "ennék valamit, bár nem kéne" esetekre nálam igen. Plusz a reggelim is ez, mert reggel nem vagyok nagyon éhes.
Éhségérzetre nekem a zsír jó. Kellő mennyiségű zsírt fogyasztva eszembe se jut az édesség, kalóriabevitelem lecsökken és jobban érzem magam, mint szénhidrátdús étkezéssel. Viszont ehhez kifejezetten alacsony szénhidrátbevitel kell, viszonylag magas zsírbevitellel, konkrét számokat nem tudok írni, szerintem erősen emberfüggő. S van, akihez passzol, van, akihez nem.
De a szénhidrátcsökkentés jó ötlet szokott lenni. Bár sokak szerint a szénhidrátszegény étkezés 160g CH-t jelent naponta... Az rengeteg, az én testemnek eszébe se jutna fogyni annyival, legfeljebb éhezve, az pedig nem opció.
Különbözőek vagyunk, hiába működik nagyjából hasonló elvek szerint a testünk. Ki kell tapasztalni, mi az, amit tartani tudunk, mert nem sanyargató, amellett fogyunk vele...
Szia!
Én két dolgot ajánlok figyelmedbe:
Egy könyvet:
A férfi rengetegett fogyott és a feszes maradt a hasa. Ráadásul ez is egy életmód.
A másik amit ajánlok, egy videó megnézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!