Kolbaszos Joe kérdése:
Szerintetek gáz, ha valaki túl sok kolbászt eszik meg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 22:31
1/11 A kérdező kommentje:
Néztem én már az elöbb is csak nem akartam elhinni.
2013. okt. 15. 22:34
2/11 anonim válasza:
Az lesz gáz, ami ki fog jönni belőled amikor elkezd megemésztődni :D
3/11 KillBéla válasza:
Nem gáz. Az a gáz ha egész nap WoW-zol és tolod be a Colát.
4/11 anonim válasza:
Az gaz, ha valaki tul sok *barmit* eszik. Mindenbol letezik egy egeszseges hatar, ezt az adott ember dietaja hatarozza meg. Az en dietam szerint pl. barmennyi kolbasz elfogyasztasa gaz (vega vagyok).
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, ha igazi kolbászt eszel, nem bolti fűrészporosat.
8/11 anonim válasza:
Nekem aztán mindegy ki mennyi kolbászt eszik meg.
9/11 anonim válasza:
Nem gàz ha sokat eszel,de az màr gàz ha a kolbaszt feldugdosod magadnak mint a multkor a lecsokolbis csaj akibe bele is tört a cucc :-D na az tenyleg gàz :-D
10/11 anonim válasza:
Nekem sül a pofámról a bőr helyetted is. XD
De viccen kívül, néha én is szoktam fini házikolbászt majszolgatni, de azért ne kolbász legyen a reggeli, ebéd, vacsora és a többi... Figyelj oda, hogy változatosan étkezz, és akkor nem lesz semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!