Mennyi almat lehet ennyi egy nap "következmenyek nelkül"? Mas is ennyire kivanja?
Figyelt kérdés
Az öszi idöszakban mindig veszettül kivanom az almat, most is... De most dietazok, kaloriat szamolok, es tudom, hogy egy alma kb 100 kcal, aminek nagy resze cukor. Igy alig merek enni, ha megis, igyekszem delelött.
De neha aaaaanyira kivanom, este siman be tudnek nyomni 3at...:/
Van erre valami felsö hatar, hogy mennyi alma egeszeseges egy nap, es mikor erdemes/kene enni? Vagy gyümölcs, szoval nyugodtan?
Köszi!
2013. okt. 13. 22:21
11/11 anonim válasza:
Érdekes, de nekem volt amikor "savat csinált" és éhesebb lettem tőle, de volt amikor engem is telített és jó volt. Én azt vettem észre, hogy nálam ez a többi ételtől függöt, tehát hogy abban az időszakban hogyan táplálkoztam. Ha egészségesebben, akkor nem volt gond és nem lettem tőle még éhesebb. Ha viszont "hagyományosan" táplálkoztam, akkor bizony ez a probléma előjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!