Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerelmi bánat. El fogok fogyni?

Szerelmi bánat. El fogok fogyni?

Figyelt kérdés
iszonyuan magam alatt vagyok, nincs étvágyam, nem sok életkedvvel párosítva. mi lesz így? tök rohamosan fogyok..mennyi ideig mehet ez így?
2013. okt. 7. 21:39
 1/4 anonim válasza:
Elfogyni csak nem fogsz. :D
2013. okt. 7. 22:08
 2/4 anonim ***** válasza:
én két hónap alatt fogytam 10 kilót. aztán lassan visszahíztam, pedig nem múlt el a bánat. csak lassan visszajött az étvágyam magától.
2013. okt. 7. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

elfogy ><

nyugi majd visszajön az étvágy, a szervezetnek kell az energia, de ha elájulsz akkor majd ráeszmélsz...

2013. okt. 7. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy hétig alig ettem, semmi étvágyam nem volt, aztán torokgyulladást kaptam el és fizikailag nem ment le semmi szilárd a torkomon. Így sikeresen lefogytam 61-ről 56-ra 2 hét alatt. Ez volt 3 éve, annyira kibillent akkor az étvágyam, hogy most 46-47 kg vagyok, csak csipegetek. Elfogyni nem fogsz, nekem még jól is jött a fogyás, karcsúbban kiszúrt a jelenlegi párom és azóta boldogan együtt vagyunk :)
2013. okt. 8. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!