Mit tegyek ha fogyni akarok, de éhségrohamaim vannak? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már egy ideje csinálok otthoni erősítéseket, meg heti 5 tesiórám is van amiken intenzíven mozgok, és a bevitt kalória mennyiségét is számolom, viszont az elmúlt három napban folyamatos éhségrohamaim vannak, pedig napi többször kis mennyiségeket szoktam enni...(létezhet hogy nem megfelelően étkezem vagy hogy a női dolgaim miatt van ez? ) hogyan tudnám ezeket megszüntetni? 16L2013. okt. 6. 19:12
1/5 anonim válasza:
Gondolom, túl keveset vagy túl sok szénhidrátot eszel.
2/5 anonim válasza:
menzikor mindenki kivánosabb és falánkabb szoval ha épp ebben az idöszakban vagy simán lehet ez az oka. egyél táplálo lassan felszivodo tápanyagokat és eleget. lehet, ahogy az előttem szóló irta tul keveset eszel és ezért van ez. miket eszel és mennyi a napi kcal és ch mennyiség?
3/5 A kérdező kommentje:
sajnos sokat szoktam enni, bár mostanában próbálom visszafogni a szénhidrátot kb napi 1400-1600 kcal körül eszem, ennek majdnem a fele szénhidrát...
2013. okt. 6. 23:01
4/5 anonim válasza:
Dehogy eszel sokat. Én 1900 kalória körül eszem, ezt sem érzem soknak, ennyi kell a jóllakáshoz és helyes működéshez nálam, még különösebb mozgás nélkül is.
Volt olyan, hogy a sok szénhidráttól éhes voltam és az energiámnak sem tett jót. Könnyen lehet, hogy Te is jobban reagálnál a szénhidrátban szegényebb étrendre, egy próbát szerintem megér :)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, mindenképpen megpróbálom :)
2013. okt. 6. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!