Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy hónapig keményen...

Ha egy hónapig keményen fogyózom megfog látszani?

Figyelt kérdés
MA kezdtem el kevesebbet eszem figyelek a kcal-re és a ch- ra is.Elmegyek heti 2x futni heti egyszer szaunába és ezen kivül még ott vannak az edzéseim és a szalagavataós táncok .171cm és 62kg vagyok és lány.
2009. nov. 9. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:

1 hónap alatt sajnos nem fogsz túl nagy változást látni, esetleg a nadrágméreted lemegy, mert összeszűkül a gyomrod.

Nem hiszem, hogy látnál változást.

2009. nov. 9. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Max. 2-3 kilót, de az életformára figyelni kell, ha tartósan meg akarod ezt őrizni.
2009. nov. 9. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, meg fog látszódni, de akkor tényleg komolyan kell akarnod. Gondolom, csinos szeretnél lenni a szalagavatón a báli ruhádban :) Fiatal vagy, ruganyos még a bőröd és ha tényleg betartod, amiket fent írtál + megígéred, hogy este 6 után nem eszel, simán lefaraghatsz egy ruhaméretet :) Ügyesen, hajrá! :)
2009. nov. 9. 15:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem is a kiló a lényeg hanem hogy egy jó pár cm mennyen le addig.:S Köszönöm a válaszokat:)
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
mikor én szigorú diétába kezdtem, mindennapos edzéssel két hét alatt már észre lehetett venni, mondjuk rajtam csak pár kiló felesleg volt. szerintem 1 hónap alatt leadhatsz 4-5 kilót is.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!