Miért stagnál a súlyom, még mindig?
Figyelt kérdés
Augusztus 22-én kezdtem a fogyókúrát, és kisebb kihagyásokkal egy hónap alatt leadtam 4 kilót. (73-ról 69-re) Igaz, nem túl egészséges módon, keveset ettem. Aztán szeptember 22-én újból belevágtam, és rendesen végigakartam csinálni. Ez pont két hete volt, azóta mindent rendesen csinálok, egyszer sem ettem többet a kelleténél. A problémám az, hogy napok óta 66 kilón stagnálok, és egyszerűen nem tudok lejjebb menni. Tegnap még 66.3 voltam, ma már 66.6. :((( Megvolt a napi két és fél liter víz is, mindent ugyanúgy csináltam. Miért van ez? Annyira szörnyű, hogy küzdök érte, és nem érek el semmit. :'( 168 cm vagyok, és 55 kilóra akarok fogyni. 19/L2013. okt. 6. 09:51
1/4 Mi közöd Tőle válasza:
Ne mérd magad ennyire sűrűn. 2 hetente bőven elég ha méred magad. Mikor látod, hogy 1-2 kilóval könnyebb vagy ennyi idő után, az lendületet ad.
2/4 anonim válasza:
De mit vársz napok alatt? Én 2 napja 1,6 kilóval kevesebb voltam, mint most, előtte viszont volt 5 nap alatt -2 kiló... A mérleg se pontos, de a testsúly már csak ilyen, ingadozik, nincs ebben semmi. A hosszútávú súlyváltozás az, amit számít. Ha nem sanyargatod magad, akkor még a lassúság sem annyira gond, egyszer majd csak eléred a célod...
3/4 anonim válasza:
Hülyeség naponta mérni. Én mondjuk tömeget növelek, de 2 hónapja nem is mértem magam, csak tükör alapján látom hogy rendben van a dolog.
Felesleges is naponta mérni. Alig változik ennyi idő alatt bármi is. Egyébként meg ha most meginnál egy méregtelenítő ásványvizet, kijönne belőled szinte minden, 1 óra alatt 2 kilót fogynál. Aztán ennél 10 gramm sót, egyből visszajönne a súly(a só tömegének 180-szorosát képes megkötni)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2013. okt. 7. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!