Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok 85 kg 173?

14 éves fiú vagyok 85 kg 173?

Figyelt kérdés
hali 14 éves fiú vagyok 175cm 85 kg hogyan tudnék lefogyni mit egyek mit sportoljak azon csodálkozom amúgy sem volt mozgásszegény életmódom az egész családfám is ilyen örökölhettem is nemtudom de mindenképpen szeretnék lefogyni!!

2013. okt. 4. 21:11
 1/3 anonim válasza:

Minek lefogyni?

Ez baromság!

Ha lányt keresel, találsz egy kedveset, nem kell azonnal anorexiásnak lenned -.-

Amúgy is, ha csak jóképű vagy, azzal tarolsz, és nem fogják nézni a súlyod, hidd el!

2013. okt. 5. 08:50
 2/3 Danna99 válasza:
Ha mindenkép változtatni akarsz akkor kalóriabázis.hu!
2013. okt. 5. 18:43
 3/3 anonim válasza:

Kezdd azzal, hogy átgondolod, szüksége van-e a szervezetednek (és persze a kilóidnak)

- üdítőre(akár cukrosra, akár diétásra) a víz a legjobb szomjoltó, mert a társaság kedvéért egészségtelen ételt enni és italt inni...

-édességre(süti, fagyi, csoki...)

-chipsre

Ha igen, akkor egyél ezekből először FELE mennyiséget, később EL IS HAGYHATOD

-Ne éhezz, 3-4 óránkáént egyél,de közte ne nassolj

- sovány hús, sajt, túró alapú főétel

- ne egyél tésztát, kenyeret(ha nagyon hiányzik az "együttes íz", egy-egy falattal zárd be az étkezést,

-MOZOGJ, AMENNYIT CSAK TUDSZ!

2013. okt. 6. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!