Szerintetek hatáosos ez a diét?
Kb. 170 cm és 71 kg vagyok és 10-15 kb-ot szeretnék fogyni ! Hallotam egy olyan diétáról ahol délután 3 óra után tilos enni . Reggel pedig rendesen étkezik .
Másik kérdésem pedig az lenne hogy mit vigyek iskolába ! Olyan 6,7 órám van és abból egy tesi .
Én lassan már két éve nem eszek délután 3 után.
Eszek reggelit,pl. natúr zabpelyhet,házi tejjel,gyümikkel,vagy főtt tojást,zöldségekkel. Tízótaira gyümisalit,vagy natúr joghurtot,vagy ananászturmixot,ebédre párolt zöldköretet,vagy nyers zöldségeket,natúr csirkemellfilét,uzsira meg túrót,natúr joghurttal.
Persez igyál sok folyadékot,cukormentes teát,vizet,ásványvizet,napi 1 pohár tejet,illetve minden nap 1-2 csésze lugosító teát! Olívaolajat használj,és kevés fűszert!
Sok sikert,és kitartást!
Aki rendesen eszik, az nem hízott volna el.
Aki viszont zabot, kenyeret, tejet, joghurtot, hasonló nyalánkságokat eszik (egyik sem étel igazából) az úgy is fog kinézni. Ennyi.
Ez a "az úgy is fog kinézni" ezt meg köszi magamra veszem hogy még több erőfeszítésem dobjam be a fogyásba . 71 kilo vagyok , de nem jelenti azt hogy mint a disznó zabálok naphosszat . Tudom hogy nem mozgok elegek , tudom hogy eszek cukros ételeket , de szerintem mindenki szokott enni .
Kezdjük ott hogy a szádrodra nagyon "egézsgtelen" zab egézséges ! Este felöntöd forró fizzel vagy reggel megfőződ és nagyon tápláló , laktató reggeli . Natur joghutokat és nyugodtan lehet enni . De gondolj amit akarsz ...
Nem vagyok dagadt és a testömeg indexem is azt mutatja hogy normál a testsúlyom , de nem érzem magam jól a bőrőmben .
akkor most mi a kérdés? vagy mi a probléma?
ez a "diéta" amit írtál egy nagy fasság :)
iskolába vihetsz mondjuk egészséges ételt ha úgy van :)
"Kezdjük ott hogy a szádrodra nagyon "egézsgtelen" zab egézséges ! Este felöntöd forró fizzel vagy reggel megfőződ és nagyon tápláló , laktató reggeli . Natur joghutokat és nyugodtan lehet enni . De gondolj amit akarsz ... "
Oktass ki. Kérlek. Kettőnk közül ki zsíros, ki akar diétázni. Nem is írok kérdőjelet, komolyan.. mondatot sem éri meg neked megfogalmazni, és írásjeleket használni.. minek.. Egyél zabot, hizlald magad keményítővel, tolj hozzá joghurtot. Én is ezt tenném (a zab részét) ha hízni, nőni akarnék. Egyél ócska, olcsó tápanyagszegény maszlagot, kell a keményítő, jót is tesz az neked, tápláló.. nem tudom mi táplál benne, de a vércukrodat feltáplálja az biztos. Egyél, hízz.. nekem halálosan mindegy. Meséli be magának a fogyózó csaj hogy bizony ő jól eszik és a testtömegindexe is rendben van.. a testtömegindex egy primitív semmitmondó katyvasz debileknek. Örülök, hogy nálad rendben van.
"A zab takarmányértéke nagyon jó, amely jól hasznosuló fehérje-, keményítő- és zsírtartalmának köszönhető. Gazdag a mész és foszfortartalma, amely a csontképződést segíti elő. De mindezek mellett még E-vitamint is tartalmaz, ami az apaállatok tenyész képességét növeli. Így a zab főleg a fiatal és tenyészállatok takarmányozására használható takarmánygabona. A zab értékes beltartalma alapján emberi táplálkozásra is alkalmas. A zabpehely, zabliszt, stb. mellett csecsemőtápszerek készítésére is felhasználják. Fehérjéket, B csoportba tartozó vitaminokat, ásványi anyagokat (vas, kobalt, mangán, cink, alumínium és kálium), valamint az A-vitamin előanyagát, a karotint tartalmazza. A bór és a jód is megtalálható benne nyomelemként."
"Aki cukorbetegségben, vagy szívbetegségben szenved, annak azt tanácsolják a dietetikusok, hogy reggelire frissen elkészített zabkását egyen. A zab, a zabcsíra, a zabkása egy speciális rostfajtát tartalmaz, a béta-glukant. Már 1963 óta számos kísérletet végeztek ennek jótékony hatásáról, amelyet a koleszterin szintre gyakorol. Napi egy csésze zabkása elfogyasztása jelentősen, 8-23%-kal alacsonyabb értékre módosítja a teljes koleszterinszintet. Ezzel a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is csökkenti."
Te nem csak buta vagy de paraszt is ! Kb. leakarsz engem hordani , mert azt hiszed hogy neked jogod van és te tudod hogy nézek ki .
De tudod mit írj csak rám azt küldök neked képet magamról ....
" takarmányértéke "
Ez tényleg nem zavar téged? Egyrészt a szöveg száraz, értelmetlen kamu, szócséplés másrészt.. nyeríteni szoktál? Mert ha nem, akkor nem kell takarmányt enned. Étel is megteszi.
"A zab értékes beltartalma alapján emberi táplálkozásra is alkalmas. A zabpehely, zabliszt, stb. mellett csecsemőtápszerek készítésére is felhasználják."
Nem azért használják, mert jó hanem mert nagyon olcsó sz.ar. És megveszitek, megeszitek. Zabpehelyként legalább olcsón, bébi tápszerként mondjuk drágán, de meg is érdemlitek.
"Aki cukorbetegségben, vagy szívbetegségben szenved, annak azt tanácsolják a dietetikusok,"
Ha elásnánk a dietetikusokat irracionálisan mély gödörbe.. vagy mondjuk szimplán elküldenénk őket éhen veszni BÁRHOVA, de én javaslok egy éhező afrikai országot... akkor el lehetne kezdeni a cukorbetegeket gyógyítani is, nem csak a betegségüket elhúzni, lassan súlyosbítani. Rossz ötlet volt szerencsétlen dietetikusokkal érvelni.
"8-23%-kal alacsonyabb értékre módosítja a teljes koleszterinszintet."
Ez olyan tök király lenne, ha a magas koleszterinszintet módosítgatni kéne, és ez a csökkentés előnyös lenne.. hát, sajnos nem az.
"Te nem csak buta vagy de paraszt is ! Kb. leakarsz engem hordani , mert azt hiszed hogy neked jogod van és te tudod hogy nézek ki ."
A világ legjobb nője is lehetsz, mégis miért kellene érdekeljen engem? Csak egy zabevő vagy. Én 20-21 éves koromra kinőttem az ilyen 'jaj de egészséges takarmánynövény' lelkesedést, Te még egy olyan szinten vagy, hogy beveszed inkompetens idióták hazugságait, el sem gondolkozol rajta, hogy hazudnak neked. De én vagyok buta. Parasztnak.. rosszabb vagyok, én bunkó vagyok, ha úgy tetszik modortalan. Egy igazi paraszt tisztelettudó lenne. De végső soron.. ki is eszik jó takarmányértékű növényt?
Hát ez kész ... Szándékosan odaírom hogy a lovak is ezzel etetik és ebben is csak a negatívumot látod . Te mit eszel amit egy állat nem eszik meg ? Meg amugy is az állatoknál se mindegy mit eszik és mit nem .
Ha neked a zab az káros akkor gondolom neked a hajdina és a korpa is az ?
Most így megkérdezem , te mit szoktál enni ?
Én húst és zöldséget eszem, természetesen. Néha gyümölcsöt, olajos magot. Belsőségeket, halat, gombát.
Normális esetben nincs töltelék kajálásom.. nem kell korpa vagy zab, mert értelmetlenek. Más kérdés, hogy finom.. finom a csokitorta is, de jó esetben a fent leírtak számítanak élelmiszernek. És az azoktól való eltérés hosszú távon egészségromláshoz vezet, még a zab is mint nagy keményítő terhelés, lektin tartalmú gabona bizony valójában értelmetlen táplálék, már ha a táplálkozás célja az egészségmegőrzés is és nem csak a kalóriabevitel. Hajdina is csak keményítő, inkább zsírra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!