Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Premium Diet orvosi diéta....

Premium Diet orvosi diéta. Pro és kontra (? )

Figyelt kérdés

Szeretném olyan személyek véleményét hallani, akik alkalmazták!

Mennyire hatásos , milyen ételeket "engedélyeztek" az egyszeri étkezésnél ?

2012. máj. 12. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy orvosi diéta?
2012. máj. 18. 06:58
 2/13 A kérdező kommentje:

PREMIUM orvosi tanácsadással jár!

PREMIUM-mal zsírból fogynak le!

PREMIUM nem ígér elérhetetlen célokat!

PREMIUM-mal hosszú távon megtarthatja súlyát!

PREMIUM jó közérzetet teremt a diéta alatt is!

PREMIUM elsőosztályú termékeket és szolgáltatást nyújt!

PREMIUM-mal a diéta alatt már megtanulja a diéta utáni szokásokat!

PREMIUM-mal az étkezés élvezetét megtarthatja!

PREMIUM-mal elkerülhető a rettegett jojó-effektus!

PREMIUM árain sokkal többet kap mint a divatdiétáknál!

Az egészség a legfontosabb - a PREMIUM orvosok szakemberek.

2012. máj. 19. 17:50
 3/13 anonim ***** válasza:
LOL
2012. máj. 19. 23:10
 4/13 Amanda26 válasza:

Nekem hatásos volt, elértem a kitűzött célomat.

Az egyszeri étkezésnél a kalóriaszámot kell figyelembe venni, hogy azt betartsd. Amúgy ez egy megengedő diéta, tehát semmi nem tiltott,csak a mennyiségre és minőségre oda kell figyelni. Ha van még kérdésed, akk szívesen válaszolok.

2012. máj. 30. 09:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Szia , nagyon érdekelne , h mennyi idő alatt hány kilótól szabadultál meg .

Komolyan vetted a kalória számolgatását?? Mozogtál mellette . Honnan , hová sikerült lefogynod (kg-ban) ?? Jártál folyamatosan orvoshoz 2 hetente ... és az ért valamit 7.500,- ért ??

Köszönöm előre is a válaszod !

2012. jún. 7. 10:04
 6/13 Amanda26 válasza:

2 hónap alatt fogytam 10 kg-t, és igen, számoltam a kalóriát, napi kb 1200 kcal volt a bevitelem a 3 étkezéssel.

viszont azt ehettem a napi egy választható étkezésnél, amit akarok, csak ugye a megfelelő mennyiségben. Meg lehet szokni, és az italporoknak is jó íze van. Meg már van szelet is, ha szilárdabbra vágysz néha.A tanácsadás azért fontos, mert mérik a testösszetételt, vayis hogy a két hét alatt zsírból fogytál e vagy csak izomból és vízből. nagyon nem mindegy! és ezt a mérlegen nem tudod megállapítani igaz?plusz ahogy a program is mondja, ha mindenki le tudna fogyni egyedül, akkor midnenki sovány lenne :) jó ha van egy motiváló ember, aki értelmeset tud mondani, és nem a szomszédasszony mondja meg hogy mi az okosság.

80kg-ról lettem 70, de még folytatom, nem értem még el a célomat, ami kb 60-65 kg lenne.

2012. jún. 7. 13:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors választ!

Kalória számolgatása nem túl problémás? Mindent méregetni,osztani ,szorozni!? Nem elég SACC/KB alapon ? ;)

Sportoltál valamit? Bár az elején ha jól tudom nem javasolt az aktív mozgás.

2012. jún. 8. 08:20
 8/13 Amanda26 válasza:

jó hát azért nem kereken 1200-re jött ki :) de mondjuk úgy, hogy körülbellül.

igen, jól tudod, a diéta elején nem javasolt az erőltetett mozgás. inkább a súly megtartásában kap szerepet. Én személy szerint gyaloglok minimum napi fél órát, kicsit gyorsabb tempóban. valamint néha elmegyünk egyet fallabdázni vagy teniszezni, ilyesmik.

2012. jún. 8. 11:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Mennyibe került Neked ez az elmúlt 2 hónap , a PREMIUM termékekre és mindezzel kapcsolatos járulékos összegeire gondolok ??

Nem nagy "szenvedés" mindez ??

2012. jún. 9. 08:31
 10/13 Amanda26 válasza:
hány sikertelen diétára és mennyit költöttél? ha egyszer megtalálod a módszert és sikerül, akkor az megéri. az elején van a Go por, azt két napig napi ötször eszed. utána pedig napi kétszer a regular port, ami 15 e ft körül van, és két hétig elég. ha kiszámolod mennyit költesz két hét alatt kajára, meg nasikra amit szinte egész nap gondolom fogyasztasz akkor rájössz hogy nem is olyan vészes.nem tudom, hogy pesti vagy, vagy vidéki, de pl pesti orvosok között van árban különbség, hogy a tanácsadásért mennyit kérnek.
2012. jún. 10. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!