Premium Diet orvosi diéta. Pro és kontra (? )
Szeretném olyan személyek véleményét hallani, akik alkalmazták!
Mennyire hatásos , milyen ételeket "engedélyeztek" az egyszeri étkezésnél ?
PREMIUM orvosi tanácsadással jár!
PREMIUM-mal zsírból fogynak le!
PREMIUM nem ígér elérhetetlen célokat!
PREMIUM-mal hosszú távon megtarthatja súlyát!
PREMIUM jó közérzetet teremt a diéta alatt is!
PREMIUM elsőosztályú termékeket és szolgáltatást nyújt!
PREMIUM-mal a diéta alatt már megtanulja a diéta utáni szokásokat!
PREMIUM-mal az étkezés élvezetét megtarthatja!
PREMIUM-mal elkerülhető a rettegett jojó-effektus!
PREMIUM árain sokkal többet kap mint a divatdiétáknál!
Az egészség a legfontosabb - a PREMIUM orvosok szakemberek.
Nekem hatásos volt, elértem a kitűzött célomat.
Az egyszeri étkezésnél a kalóriaszámot kell figyelembe venni, hogy azt betartsd. Amúgy ez egy megengedő diéta, tehát semmi nem tiltott,csak a mennyiségre és minőségre oda kell figyelni. Ha van még kérdésed, akk szívesen válaszolok.
Szia , nagyon érdekelne , h mennyi idő alatt hány kilótól szabadultál meg .
Komolyan vetted a kalória számolgatását?? Mozogtál mellette . Honnan , hová sikerült lefogynod (kg-ban) ?? Jártál folyamatosan orvoshoz 2 hetente ... és az ért valamit 7.500,- ért ??
Köszönöm előre is a válaszod !
2 hónap alatt fogytam 10 kg-t, és igen, számoltam a kalóriát, napi kb 1200 kcal volt a bevitelem a 3 étkezéssel.
viszont azt ehettem a napi egy választható étkezésnél, amit akarok, csak ugye a megfelelő mennyiségben. Meg lehet szokni, és az italporoknak is jó íze van. Meg már van szelet is, ha szilárdabbra vágysz néha.A tanácsadás azért fontos, mert mérik a testösszetételt, vayis hogy a két hét alatt zsírból fogytál e vagy csak izomból és vízből. nagyon nem mindegy! és ezt a mérlegen nem tudod megállapítani igaz?plusz ahogy a program is mondja, ha mindenki le tudna fogyni egyedül, akkor midnenki sovány lenne :) jó ha van egy motiváló ember, aki értelmeset tud mondani, és nem a szomszédasszony mondja meg hogy mi az okosság.
80kg-ról lettem 70, de még folytatom, nem értem még el a célomat, ami kb 60-65 kg lenne.
Köszönöm szépen a gyors választ!
Kalória számolgatása nem túl problémás? Mindent méregetni,osztani ,szorozni!? Nem elég SACC/KB alapon ? ;)
Sportoltál valamit? Bár az elején ha jól tudom nem javasolt az aktív mozgás.
jó hát azért nem kereken 1200-re jött ki :) de mondjuk úgy, hogy körülbellül.
igen, jól tudod, a diéta elején nem javasolt az erőltetett mozgás. inkább a súly megtartásában kap szerepet. Én személy szerint gyaloglok minimum napi fél órát, kicsit gyorsabb tempóban. valamint néha elmegyünk egyet fallabdázni vagy teniszezni, ilyesmik.
Mennyibe került Neked ez az elmúlt 2 hónap , a PREMIUM termékekre és mindezzel kapcsolatos járulékos összegeire gondolok ??
Nem nagy "szenvedés" mindez ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!