Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Premium Diet orvosi diéta....

Premium Diet orvosi diéta. Pro és kontra (? )

Figyelt kérdés

Szeretném olyan személyek véleményét hallani, akik alkalmazták!

Mennyire hatásos , milyen ételeket "engedélyeztek" az egyszeri étkezésnél ?

2012. máj. 12. 18:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
köszönöm , szétnézek ;)
2012. jún. 16. 19:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Régi kérdés már, de nálam pont most aktuális. Én is elkezdtem premiumozni és kéthetente orvoshoz járni testösszetétel mérésre. Szerintem ez a legjobb módszer az általam eddig próbáltak közül. Már csak azért is, mert nagyon ösztönző, hogy a doki vár vissza két hét múlva és ha nem fogytam, akkor kapok egy alapos fejmosást :)

Igazából már rájöttem, hogy évekkel ezelőtt orvoshoz kellett volna fordulni, de hát ugye egyszerűbb dolog googlebe beírni, hogy "fogyókúra" és a sok hülyeséget elhinni és elkezdeni egy olyan módszerrel diétázni, ami áltudományos, és se füle se farka. Ha egy diétás módszerhez hozzáfűznek néhány olyan mondatot, amiben van néhány szakszó, akkor máris úgy tűnik, mintha igaz lenne. Mióta én orvoshoz járok rengeteget tanultam és nagyon sok tévhit van "forgalomban" a neten. Nem kezdem el taglalni ezeket, mert akkor mindenki lepontozna, hogy hülyeségeket beszélek, mert mindenki elhiszi, amit egy netes cikkben olvas.

Az a szomorú hogy megbízható (-nak tűnő) kifejezetten diétás honlapokon is akkora hülyeségek vannak néha, hogy az fáj. Ami pedig még jobban fáj, hogy régebben én is elhittem ezeket. Elképesztően sok olyan módszer kering, ami állítólag orvosilag igazolt, de nem! Némelyiknek pont az ellenkezője igaz, némelyik tényleg hatásos lehet, de nem azért amit ők írnak, hanem teljesen más okból működhet. (pl a szétválasztós diétákkal nem a szétválasztás miatt fogyunk, hanem mert a napi összkalória bevitel lecsökken. Lehet fogyni szétválasztós diétával is, csak éppen nem azért fogyunk le mert szétválasztottuk a szénhidrátot a fehérjétől.)

Na szóval a lényeg, hogy tessék szépen venni a fáradtságot és orvoshoz menni! Nem bánjátok meg! Ígérem :)

2014. jún. 17. 02:30
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

"Igazából már rájöttem, hogy évekkel ezelőtt orvoshoz kellett volna fordulni, de hát ugye egyszerűbb dolog googlebe beírni, hogy "fogyókúra" és a sok hülyeséget elhinni és elkezdeni egy olyan módszerrel diétázni, ami áltudományos, és se füle se farka. "

Akkor hogy hogy premimum diet-ezel? jézus...

valaki menthetetlen

2015. márc. 16. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!