13 éves vagyok,160 cm magas, és 64 kg. A hasamat, és a csípőmnél lévő hájat, szeretném leadni, mindenhonnan szeretnék fogyni, úgy hogy nem éhezem, de hogyan? És milyen tornákat csináljak? Miket ehetek, miket javasolt ennem?
Figyelj, lehet én nem vagyok jó példa neked, de leírom, hogy nekem hogy sikerült 6-7 kg-ot leadnom. :)
Szóval 15 évesen körülbelül 55-56 kg voltam. 2 hónap alatt lefogytam 50 kg-ra, amit azóta is tartok (17 vagyok).
Én azt vettem észre hogy a lebegőfelülés, a felülésnél a váltott könyök-térd érintés jó a csípőnél és a hasnál fogyásra. (felülés, térd felhúzva, kéz a tarkón összekulcsolva és mikor felülsz, akkor a jobb könyökkel a bal térdedet ill. bal könyököddel jobb térdedet érinted meg és ez 1 db!) fokozatosan csinálj belőle mindig többet, ne egyszerre akarj megcsinálni 500-at. És a kézilabdát tarts mellette :) Én is kézilabdázom és mikor új edzőnk lett, akkor kezdtünk konditerembe járni, ahol ferdepadon kellett ezt a felülést csinálnunk. Nekem úgy könnyebb volt. Ha érdekel valami csak írj! :) Ja és én rengeteget ettem+eszek is. De ha nincs edzés futni járok 4-5 km-ert :) És megcsinálok 100 felülést. Többet nem. Mert nem terhelem túl magam. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!