Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Édesítőszer sütéshez és...

Pry kérdése:

Édesítőszer sütéshez és "nyersen". Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Olyan édesítőszert keresek, amely elsősorban alacsony kalóriatartalmú (fogyókúrához, könnyen adagolható, nem túl egészségtelen, és ami még fontos, hogy "sütésálló", tehát akár süteményekhez is lehessen használni.

Köszönöm a javaslatokat :)

2009. nov. 8. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
annyit tudok, hogy az összes édesítőszer nagyon rákkeltő.. ha én fogyni akarnék, kibírnám sütik nélkül, vagy többet mozognék "sütis időszakokban" nempedig enném a rákkeltő műszart:)
2009. nov. 8. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
nem bizonyítottan rákkeltő, szóval ennyi erővel ne együnk semmit, mert lehet hogy rákkeltő? Na mindegy, én a sweetab folyékony édesítőt használom, szerintem teljesen cukros íze lesz az ételeknek tőle, és sütéshez is lehet használni. és 0, valahány kalória van benne, szóval teljesen elhanyagolható :)
2009. nov. 8. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Természetesen én sem úgy gondoltam, hogy majd somlóival fogyok le:), csak szeretném változatosabbá tenni a mostani étrendemet.

2009. nov. 9. 06:37
 4/4 anonim válasza:
MOzogni kell sokat, nem csak édesítőszerrel 0 energiát bevinni. Egészségtelen. De ha már édesítőszer akkor Süssina.
2009. nov. 14. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!