Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek így 14 évesen hogy...

Mit tegyek így 14 évesen hogy lefogyjak?

Figyelt kérdés
Mindjárt 15 leszek, és nagyon szeretnék vékony lenni. Minden nap biciklivel járok suliba. Mivel nem sportolok már 2 éve semmit (szívesen tenném de se időm nincs rá se pénzünk) ezért jönnek fel rám a plusz kilók. Szeretnék futni járni de olyan hideg van hogy félek hogy beteg leszek, mert elég gyakran vagyok beteg. (igen, én már csak ilyen selejt vagyok..:D) Összevissza eszek, van hogy egész nap semmit nem eszek és van hogy halálra tömöm magam csokival. Persze erről le tudnék szokni, de nem tudom hogyan. Amúgy főleg a fenék comb és csípő tájékon vannak bajok.. 156cm vagyok és 63kg. Kérlek segítsetek!

2013. szept. 28. 11:49
 1/4 9betű válasza:
Ha napi 2-3 órát vagy a levegőn rendesen felöltözve,(akár séta, akár csak az udvaron olvasás) nem leszel olyan sokat beteg. Hidd el tapasztalatból mondom. Ha egyik nap nem eszel, de a kővetkezőn rengeteget bekajálsz az egyáltalán nem jó. Én úgy fogytam 3 kilót hogy 5-6 után már nem ettem semmit. Ebédre szinte bármit, 4-5 körül viszont gyümölcsöt vagy zöldséget, nem hízlaló ételeket egyél. Ja és ha lehet csak vizet, vagy tejet igyál. A futás meg tényleg rossz hidegben, de ha rendesen felöltözöl és kijársz kocogni akkor nagy eséllyel fogyni fogsz. Persze sok embernek ez még nehezebb, mivel öröklődik a testalkat, de kitartással tényleg sikerülhet.
2013. szept. 28. 12:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy volt hogy egy hétig kb. semmit nem ettem csak gyümölcsöt de azt se sokat, és SEMMI egy dkg eredmény sem volt..:(

Sok mindent kipróbáltam, ezért valami tényleg hatásos módszer kéne amivel tényleg le tudnék adni úgy 10 kg-ot. Azt a választ, hogy ez genetika, nem fogadom el, mert genetika ide vagy oda én vékony szeretnék lenni.

2013. okt. 2. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
próbálj 2-3 óránként kisebb adagokat enni és közte sokat inni, mert az üdítő teltségérzetet okoz és a napi többszöri étkezéstől nem leszel folyton éhes(így nem nasizol annyit :D )és az anyagcseréd is felgyorsul, mozgásnak otthon elvégezhető gyakorlatokat ajánlok (youtube-on rengeteg videó is van hozzá) ha meg futsz, bicajozol (szobabicaj is lehet) próbáld periodikusan csinálni pl.: 20mp sprint, 10mp séta, 20 mp sprint....ez hatásosabb mintha egy fél órán keresztül ugyanabban a tempóban kocognál(de ha nézelődsz neten otthoni edzésterveket is találsz )...sok sikert, remélem segítettem:)
2013. okt. 2. 19:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!:) Pár napja ki is próbáltam, rengeteget ittam, legfőképp vizet és zöld teát. Tényleg eléggé felgyorsult az anyagcserém..:DD
2013. okt. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!