Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a baj az éjszakai evéssel?

Mi a baj az éjszakai evéssel?

Figyelt kérdés
miért rossz az, ha estefelé többet eszem? Mert eléggé rászoktam erre.. Ez nagyon nagy baj? Hogytudnák átszokni a normális étkezésre? Valahogy mindig úgy van hogy napközben alig vagyok éhes, és olyan 5 óra fele rámjön a zabálhatnék, és onnantól eszem kb folyamatosan..:/
2009. nov. 7. 00:06
 1/9 anonim válasza:
78%
az hogy miután bekajáltál lefekszel aludni, és kb egy grammot sem mozogsz le a bevitt energiából!
2009. nov. 7. 00:49
 2/9 anonim válasza:
74%

az első vagyok ismét :)

szerintem napközben erőltetni kell egy kicsit a kajálást, az esti evésre pedig egy jó megoldás, hogy korán moss fogat, nekem az a tapasztalatom, hogy fogmosás után már nem kívánom az ételt!

2009. nov. 7. 00:52
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

van aki éjszaka éhes, én már évtizedek óta éjszaka eszem, előfordul, hogy fogmosás után is, hogy aztán újra fogat mossak. de éhesen nem tudok elaludni, csak ha tele vagyok.

nincs ezzel semmi probléma, nem híztam egy dekát se miatta.

2009. nov. 7. 00:55
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem meg tök mindegy ,hogy azt a napi kb 2000 kalóriát hány órakor kapja meg a szervezet.Lehet az este is.
2009. nov. 7. 07:10
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
NEM mindegy,hogy mikor kapja meg a szervezet a táplálékot.Ugyanis a táplálékok energiát tartalmaznak,és ez az energia azért van,hogy egész nap ezt használjuk.Egy felnőtt embernél kb.2000-2500 kcal-t eléget a szervezet estig,tehát amit megevett.Ezért ha este eszel,és nappal nem,akkor nem éget el annyi kalóriát,mint amit elégetne,ha rendszeresen táplálkoznál.így hamarabb elhízol.
2009. nov. 7. 08:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki akár az éjszaka közepén is csak napi 2000 kalóriát visz be,az sosem hízik el.
2009. nov. 7. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
ha tényleg csak éjszaka eszel, nappal meg nem igazán, akkor semmi baj, viszont ha valaki egésznap eszik rendesen, mint az átlag ember, ájszaka meg elkezd eszegetni, az tényleg elhízhat..
2009. nov. 7. 11:02
 8/9 anonim válasza:
Mert nemjó
2009. nov. 7. 11:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Valaki írta, hogy azért kell enni a nap első felében sokat, mert akkor a szervezet azt használja fel a 2. felében. De ha este eszem, akkor az nem úgy van, hogy akkor az meg kitart másnapig, és akkor másnap az előző nap este evett energiát használom fel? Vagy ez nem így történik a szervezetben?
2009. nov. 7. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!