Fele annyi evéssel lehet eredményt látni?
Figyelt kérdés
szeretnék lefogyni legalább 5 kilót. a magas cukortartalmú dolgokat már sikerült kivonni az étrendemből, most kezdek ráállni, hogy alig eszek. nem össze vissza, de tény,hogy nagyon keveset. (nem koplalok,szimplán nem érzem magam éhesnek)
a sportolást nem tervezem túlzottan megkétszerezni, hiszen se időm, se kitartásom nincs. tehát sport az heti 2-3 alkalmat fog továbbra is jelenteni.
érhető el így bármi változás?:S
2011. márc. 16. 22:31
1/4 anonim válasza:
szerintem igen!KALÓRIADEFICITTEL FOGYUNK!
2/4 anonim válasza:
Biztosan lehet,hiszen az eddiginek a felét eszed.de azt tartsd szem előtt,h hosszú távon nem fogod bírni.valóban nem vagy éhes?eddig mitől voltál az?lehet h te 'nagyon kevés kajának' hívod,de a szervezeted inkább koplalásnak és ez sehova nem vezet.egyébként is a kaja minősége számít.próbáld ki h bőséges reggelit eszel főként szénhidrátok formájában (tk kenyér,kevés vaj-margarin,felvágott,sok zöldség,gyümölcs is,mogyoróvaj,vagy müzli tejjel stb. délután-este pedig főleg fehérjét egyél(sovány húsok és tejtermékek,halak,de zöldség akár mikor mehet).próbáld ki az Updatet!
3/4 A kérdező kommentje:
így csinálom. régen koplaltam, fájt a fejem, hasam,szédültem elgyengültem, de most egyáltalán nem érzek ilyet. sőt, szintw több energiát érzek magamban. ez egy két hete meg így, nem tudommennyire tartós. lehet, csak hozzászokás kérdése:) köszönöm
2011. márc. 16. 23:06
4/4 anonim válasza:
Én is fele annyit eszek pár hete, és nem koplalás ez, hanem ennyi a normális, eddig ettem túl sokat. (Nemrég fejeződött be nálunk a szoptatás, és addig folyton éhes voltam, és ettem is, meg is látszott :D).
Mióta mértékkel eszek, megindult a fogyás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!